1 2
|
محشى الباذنجان طريقه عمل محشي الباذنجان " شيخ المحشي " المقادير 2 كليو باذنجان ابيض مقور نصف كيلو فلفل رومي يتم تقويره 5 – 6 كوب ارز مغسول جيدا نصف كيلو لحم مفروم معصج 2 كوب عصير طماطم 3 بصله كبيره مفرومه خضره ( بقدونس + شبت + **بره ) ملح + فلفل + شطه + بهارات 4 ملاعق سمن 2 ملعقه كبيره صلصه طماطم الطريقه يقدح السمن علي النار يضاف اليه البصل حتي يصفر لونه يضاف اللحم المفروم المعصج ويقلب لمده 3 دقائق يضاف عصير الطماطم و صلصه الطماطم وتترك علي النار لمده 10دقائق يضاف الملح + الفلفل و الشطه + البهارات يضاف الارز بالتدريج ويقلب المقدار جيدا يضاف البقدونس والشبت وال**بره يترك المقدار علي النار حتي يتشرب الارز الصلصه يتم حشي المحشي ويرص في حله رائسيا يوضع عليه 2 كوب ماء مضاف اليهم 2 ملعقه ملح ويترك علي نار هادئه حتي تمام النضج يمكن االاستغناى عن اللحم المفروم:):) |
مشكورة يسلمووووووووووووووووووو |
ميرسى حبيبتى |
رد: محشى الباذنجان ممممم تسلمين حبيبتي شكلها طيبه كتيييير |
رد: محشى الباذنجان يسلمو الايادى يا سجده لى المحشى الطعم |
رد: محشى الباذنجان |
الساعة الآن 11:12 AM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0