عزومه مشرفات الاطباق

مجتمع رجيم / السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
كتبت : Coeur de Rjeem
-
عزومه مشرفات الاطباق
اهلاااااااا يا حلووووات
اكيد كلكم عارفين انو ساعات في العيله نعمل عزومات الاطباق smile20.gifالاطباق smile20.gif
ونبقى فرحانين بالضيووووووووووووووفالاطباق icon10.gifالاطباق wassat.gifالاطباق wassat.gif
ولانو من مبدا الضيف صاحب البيت
قررنا مشرفات الاطباق نعزم بعض
ولانو الكرم الحاتمي الاطباق icon10.gifلغوووه من زمان الاطباق rr.gifالاطباق rr.gif
قلتلهم الي تجي تجيب حاجه معاها
الاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gif
انا عملت بوريك ضخم
لانو لو عملت العادي كنت خبيتو وما عطيتهم الاطباق 00000544.gif
من منطق انو اكرام الذات بما تحب واجب الاطباق smile20.gifالاطباق smile20.gif
نحتاج
بطاطا مهروسه مع بصل و بقدونس و بهارات
اوراق بوريك
بيض
جبنه
صدر دجاج
الاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gif
الاطباق 9l4s869hj6y0lmiud60c
نجيب صينيه فرن مدهونه نحط 5 ورقات من اوراق البوريك مع دهن بين كل وحده و التانيه
وبعدين نحط خليط البطاطا
الاطباق a2x1c2hv3rjgnd0mrv4.
الدجاج و الجبنه
واخر شي البيض حسب الرغبه نخلطو مع بعض
وبعدين نقفل باوراق البوريك ب 5 اوراق
الاطباق zu7it1kxq3w68bq03u9l
و ونززززفها على الفرن الاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gif
الاطباق xdh1qvqx97251zuxas.j
وهنا لما طلعت زي القمر شبهي الاطباق 00000544.gifالاطباق 00000544.gif
الاطباق dyf3nda5tli56dmhi73z
وهنا بعد التقطيع
الاطباق 4o03ds65ug7ep1oe0rs.
الاطباق 00000544.gif
وهنا لياااااااااااااا
الاطباق wsabbike9mjfvjwvo0uq
الاطباق smile20.gif
الاطباق aq0718zj0f30i7nrjjqe
الاطباق smile21.gif
الاطباق 5f2v4k5erv3vzfli1z7v
ايه رايكم في عزومتناااااا
وعلى فكره تقييمكم لضيوفي عبير و اميره ودندونه لااازم الاطباق smile20.gifالاطباق icon10.gif لانهم تعبو في غسل المواعين
من باب انو البيت بيتهم
وشعري
بيت العز يا بيتنا
على بابك نهولتنا
وجوا المطبخ عبورتنا
وبتساعدها امورتنا
ومعاهم دندونتناالاطباق shifty.gifالاطباق shifty.gifالاطباق shifty.gif

الاطباق smile20.gifانا ما عنديش اخوات بنات وعمري ما قلت يا ريت كان فيه اخت ليا الاطباق smile05.gif
الاااااااااا
في غسل المواعين الاطباق rr.gifالاطباق rr.gif
واتفضلو شوفو ابداعات الحلووووات
الاطباق 0000124.gifالاطباق 0000124.gif
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
سلطة الارز بالخضار والناجيت





سلطة الارز بالخضار والناجيت
سلطة الارز بالخضار والناجيت







اهلين فيكم ياحلوين
سلطة شهية وسهلة وصحية
مقاديرها
كماواضح بالصورة
ارز بنى مسلوق ومخلوط مع زبادى (روب) وملعقتى جبن سائل
خضار مشكل ومسلوق على البخار
قطع ناجيت مسلوقه على البخار
ذرة
زيتون شرائح
فلفل حلو
جزر




او ل شئ نخلط الارز مع الزبادى والجبن




ثم نضيف الخضار



وبعدها قطع الناجيت بعد تقطعيها لقطع صغيرة



ونجهز القالب ليعطيه الشكل المناسب

جهزته بوضع الذرة بجوانبه



ثم خلطة الارز





وبعدين على صحن التقديم




حركة سويت قلب للسلطة




وزينى مثل ماتحبى تراها وصفة خفيفة وشهية وصحية







وباقى المقدار جهزت له هالقالب المرن




ووضعت باقى الخضار والذرة والزيتون



وباقى الارز



وبصحن التقديم على طووووول





وزينت بشرائح الخيار




شكلها عجب الاولاد وكماااان طعمها




وان شاء الله تحربوها وتعجبكم





وافر تقديرى ومودتى لكل من مر هوووون



كتبت : اميرة حلوة
-
سلطة ارز وخضر لعيون قمرات رجيم
اهلا يا احلى قمرات
مرحبا بيكم في عزومة مشرفات القسم ....منورين



انا عملتكلكم السلطة هذه لكن ما تكثروش عشان سفرة العزومة مليانة

ومش راح تلحقو تخلصوها



في الاول يا بنات جبت قدر و حطيت فيه ماء وملح وشوية زيت و ورق رند لسلق الارز حتى يجي فيه نكهة ورائحة شهية



من جهة اخرى تقطعي شوية جزر..فاصوليا..بطاطا صغار و تطبخيهم عالبخار



بعدما جهز الارز تصفيه و تحطيه في وعاء

تضيفيلو جبن..معدنوس او كزبرة مقطعة ..زيتون مقطع..تونة..مايونيز

و لو حبيبت تضيفي حبات ذرى




وتخلطي الكل




وتجيبي مول الكيك و تحطي فيه البلاستيك الغذائيوتصبي خليط الارز و تضغطي بالملعقة حتى تسوي السطح و تحتفظي بالشكل




وفي وعاء اخر تحطي الخضر المطبوخة وتخلطي معها شوية مايونيز





وتحطيها في المول فوق طبقة الارز





تحطي المول في الثلاجة مدة نصف ساعة

وتجهزي صحن التقديم ...تفرشي فيه اوراق خس





تقلبي المول بحذر عالصحن و لو ماكنت مفرشة اوراق الخس انت ممكن تحطي صحن التقديم على وجه المول و تقلبي
وتزيني على طريقتك















كتبت : احلى دندونة
-
حبيباتي




سلطة المايونيز بالخضروات

اليوم احب ان اقدم لكم سلطة المايونيز بالخضروات

سلطة المايونيز بالخضروات بس طبقات

اولا المطلوب

بطاطس مسلوقة و مقطعة مربعات / جزر مسلوق و مقطع مثلثات / بسلة مسلوقة / كابوتشي ( خس )

مايونيز مع 2 معلقة لبنة ( اللبنة اختياري )







نضع الكابوتشي ثم شويه مايونيز





ثم البطاطس و شوية مايونيز




ثم البسلة و شوية مايونيز







ثم الجزر و شوية مايونيز




ثم كابوتشي ونزينة بقطعتين جزر



















ثم تأكل بألف هنا
كتبت : Coeur de Rjeem
-
كتبت : دينار
-
بسم الله ماشاء الله رووووووعة




رحتوا في الخباثة عملتوا اكلات ولما شبعتوا جيتوا تقولوا اتفضلوا



ليييييييييييييه ده كلكم صحابي واخواتي ولا وحدة عزمتنيييي



انا مخصماكوا


ههههههههه



تسلم الايادي يامبدعات


واحلي تقييم
الصفحات 1 2  3  4 

التالي
السابق