شوحي بصلة مفرومة في معلقة زيت عباد الشمس حتى اللون الذهبي الفاتح ثم ضيفي جزرة مبشورة و قلبي ثم صبي كوب لبن جوز الهند او كريمة (او كوب لبن مخلوط بمعلقة صغيرة نشا) ضيفى ملح و كاري ثم ضيفي مكعبات السمك حتي السوي.. قبل السوي بدقائق ضيفي سبانخ ني مفروم.لو عايزة . قدميه على طول وهو سخن
بالهنا والشفا
كتبت :
أم عمر و توتة
-
تسلمى حبيبتى على الوصفة الجديدة..
كتبت :
دينار
-
كتبت :
°o.OجوليO.o°
-
كنت متحمسة اشووف صوررة
جزاك الله خيرا ع الاكلة الدايت والشهية
وبانتظارها من عمل يدك