المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
طالبة الفردوس
-
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
ولأول مرة في قسم المطبخ
اكلة مصورة لي
اهم شي انها تعجبكم
كيلو باتنجان اسود مقطع
زيت للقلي
نصف كيلو لحم مفروم
ملح +فلفل
بصلتين مقطعين
للصلصة
عصير طماطم 3 حبات
معلقتين صلصة
8 فصوص ثوم مفروم
خل
ملح +فلفل اسود
اول شي نقطع الباذنجان شرائح
نسيت خطوة تعصيج اللحمة
سامحوني
تحطي بصلتين علي النار
انا بحط اللحمة المفرومة معهم حتي ما اضيف اي دهن غير دهن اللحم المفروم
وتخليها علي النار بعدين تضيفي ملح وفلفل
وتحطي البتنجان مع اللحم في صينية
وتبدئي في عمل الصلصة
وهي توم تشوحيه بس يصفر حطي عليه الخل
بعدين تضيفي عصير الطماطم
والصلصة والملح والفلفل
تغلي غلوة وحطيها علي البتنجان واللحم في الصينية
وتحطيها في الفرن شوية بتلاقيها بتجنن وطعمتها روووووووعة
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
ولأول مرة في قسم المطبخ
اكلة مصورة لي
اهم شي انها تعجبكم
كيلو باتنجان اسود مقطع
زيت للقلي
نصف كيلو لحم مفروم
ملح +فلفل
بصلتين مقطعين
للصلصة
عصير طماطم 3 حبات
معلقتين صلصة
8 فصوص ثوم مفروم
خل
ملح +فلفل اسود
اول شي نقطع الباذنجان شرائح
نسيت خطوة تعصيج اللحمة
سامحوني
تحطي بصلتين علي النار
انا بحط اللحمة المفرومة معهم حتي ما اضيف اي دهن غير دهن اللحم المفروم
وتخليها علي النار بعدين تضيفي ملح وفلفل
وتحطي البتنجان مع اللحم في صينية
وتبدئي في عمل الصلصة
وهي توم تشوحيه بس يصفر حطي عليه الخل
بعدين تضيفي عصير الطماطم
والصلصة والملح والفلفل
تغلي غلوة وحطيها علي البتنجان واللحم في الصينية
وتحطيها في الفرن شوية بتلاقيها بتجنن وطعمتها روووووووعة