12 قطعة بفتيك( صدور) قطع كبيرة نصف كيلو لحم مفروم متعصج كيلو طماطم معصور ومتسبك نصف كيلو بطاطس متقطع ومنقوع بما وملح ساعتين كيلو بازلاء متفصص كيلو جزر متقطع 2 ربطة بقدونس متقطع 2 مكعب فاين فودز 2 بصلة مقليه+ملعقة ثوم مقلى + ملح وفلفل الطرييقة المرحلة الأولى 1-نعصج اللحم المفروم فى زيت وبصل مقلى وملح وفلفل 2- نتبل البفتيك بالبصل والبهارات والملح لمدة ساعتين 3-نسلق البطاطس فى ماء وماجى ونصفيها وناخد الشوربه ونسلق فيها البسلة ثم الجزر وفى الأخر مانرميش الشوربة 4-نعصر الطماطم ونحطها تتسبك على النار ونحمر الثوم ونحطه عليها ونقلى البصل ونضيفه عليها وملح وفلفل ونتركها تتسبك وبعدين نضيفلها شوربة الخضار
5- نحط كل الخضار مع بعض ومعاهم اللحم المعصج والبقدونس وملعقتين زيت ورشة ملح وفلفل ونشوحهم على النار
المرحلة الثانية 1-ننزل التتبيلة من البفتيك بعد مرور الساعتين ونجهز الخضار ومقص وخيط منجد 2- نحشى قطعة البفتيك بالخضار ونلفها بالخيط كويس
قطع البفتيك الكبيرة بتخدمك بس للأسف المرة دى الراجل كان عنده وسط 3-نقلى البفتيك على نار وسط لمدة دقيقة واحدة ياخد لون فقط 4-نضع البفتيك فى الطماطم ونغطيها ونتركها حوالى ربع ساعة على نار هادية
روووووعة طبق راااائع يستحق التجربة
انا فى انتظار تفاعلكم القوى مع موضوعى
كتبت :
ولا احلى
-
موضوع ملوكة اوكا اوكا مافيهوش ولا رد
كتبت :
عود مسك
-
له معقول ملوكا اوكا اوكا عمله اكله جنااان ومحدش رد عليها
ملوكاااااااااااااااااااااااااااااااا
ابداع واكيد الك متل العادة احلى تقيمممممممممممممم
كتبت :
المقدسية
-
وااااااااااااااااااااااو علأكلة الرائعة سأجربها قريبا إن شاء الله تسلم إيدك وان شاء الله مطرح ما يسري يمري أختي...