***البراونيز من مطبخى...

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : أم عمر و توتة
-

***البراونيز مطبخى... lzt0jv4y9evztvk9jum.

حبيباتى فى اجمل منتدى...

اقدم لكن اليوم طريقة البراونيز

لمحبى و عشاق الشيكولاتة...***البراونيز مطبخى... d1ly50n6mev30y4fntdp

رووووووعة و خفيفة و تحفة من النسكافية...***البراونيز مطبخى... i1a8x2pvp9e1h77jfg3.

المقادير..

نصف كوب زبدة/ 3 بيضات / ثلاثة ارباع كوب سكر /ثلاثة ارباع كوب
شيكولاتة مقطعة / ربع كوب كاكاو / ربع م.ص.ملح /نصف+2 م.ك.دقيق
(لا يستخدم البيكنج بودر فى هذه الوصفة) و كمية الدقيق قليلة..

الطريقة..
الدقيق+ الكاكاو و ينخل..

توضع الزبدة+الشيكولاتة و تسيح على حمام مائى هادئ
حتى تذوب الشيكولاتة..***البراونيز مطبخى... hiai4q5m6mxgg4ib429.

***البراونيز مطبخى... 7b2ea74ef4tkxrseo2tw

نضيف السكر الى خليك الشيكولاتة و نقلب حتى يذوب السكر
تقريبا كله..

***البراونيز مطبخى... kz171azzoisb52g1ls7o

يضاف البيض واحدة واحدة مع الخفق بالمضرب
السلك و لا تضاف الواحدة الا بعد ان تختفى الاخرى تماما..

***البراونيز مطبخى... cqq205k5b45moovs0jjs

يضاف الدقيق بالتدريج مع التقليب بهدوء..***البراونيز مطبخى... hiai4q5m6mxgg4ib429.

***البراونيز مطبخى... 5fihqzmi9pm0l6l0gy20

ممكن اضافة قطع الجوز و الشيكولاتة ..
يوضع الخليط فى صينية مدهونة زبد و مرشوشة
بقليل من الدقيق مع الكاكاو و تخبز
لمدة من 20:30 دقيقة(لا تترك وقت فى الفرن حتى لا تنشف)

***البراونيز مطبخى... y59icf3e4p31issdgx.j

تقطع بعد ان تبرد..

الصوص : 250 جرام شيكولاتة تسيح فى حمام مائى ثم
يضاف لها علبة قشطة نستلة..***البراونيز مطبخى... cd5vxfqkm901y0ptpcco

ممكن اضافة قطع الجوز مع الصوص لكن لم اضف..

***البراونيز مطبخى... ojkzhvhe6zjyw2vlts3.


***البراونيز مطبخى... yso5p1j60w9qisqqvlee


***البراونيز مطبخى... c2knlt2xnqglb6rpfnb.


اتفضلوا مع البراونيز.. اكيييد اللى يحب الشيكولاتة راح يشرب
معاها واحد من دول...

***البراونيز مطبخى... zvtgz942uvmdkm4lymvu



ان شاء الله تعجبكوا يا قمررراااات...

***البراونيز مطبخى... nnd5j321fy7t95pjtruz
كتبت : راجيه عفو ربها
-






بس انا عايزة اعرف
ماذا اسوى بالرجيم
أممممممممممم
تسلم الآيادى حبيبتى
ام عمر وتوته
دائما متميزة
شكلها مشهى جدااااااااااااااا
الله يسعدك ويسامحك
اكيد انتى عارفة السبب
تقبلى مرورى

كتبت : زهرة الليمون
-
أنا هلحق دول وطبق قبل ما يخلص



تسلمى ياقمر طعمها رائع ومنتظرة القادم
كتبت : honey
-
الله الله
يجنن البراونيز
انا بعمله بنفس الطريقة
أول مرة ما حطيت باكنغ باودر طلع ناشف جدا
تاني مرة حطيت بس نص ملعقة صغيرة مع كوب الدقيق
فكان هش جدا
تسلم يديك شهيتيني
تقبلي مروري و تقييمي
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
ماشاء الله

مبدعه يا ام عمر

ايه الجمال ده بصراحه رووووعه وشهى جدااااا

مممم هو مفيش حد مش بيحب الشيكولاته

بجد تسلم الايادى حبيبتى واحلى تقييم طبعا يامبدعتنا الغاليه

:)
كتبت : soso_awal
-
مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
رررررررررررررررووووووووععععععهههه مشاء الله
انا اححححببببهها ماره
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي

***التيراميسو من مطبخى...***

السابق

البافالوفا من مطبخى

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , البراونيز