فطوري اول يوم رمضان(مسابقه مائدتى الرمضانيه)
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
abanita£
-
اخييييييرا..خلصت المواعين و المطبخ !!!!اصل المية كانت مقطوعة من قبل العصر بس الحمد لله
فتة فتة...مش مشكلة ...عملت فتة على فخذ ماعز (بنسميه لحم بلدي) و عملت جنبها كبة و ارز اصفر للولاد........زائد طبعا شوربة لسان عصفور و سلطة زبادي
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
و دي صورة الحلو "كنافة بالقشطة" :
[IMG][/IMG]
طريقة الفتة سهلة قوي...
انا بحمر بصلة لحد ما تدبل شوية و بعدين اضيف اللحم المقطع و اقلبهم لحد ما ياخدو لون بني محمر و اضيف عليهم مية سخنة من الغلاية...
و طبعا الحبهان + المستكة + اللورا + روز ماري..
و تفضل ع النار لحد ما تستوي
.................................................. ...........
نعمل ارز ابيض بنفس الشوربة
.................................................. ...........
نجيب فطير بلدي و نغطسه في جزء من الشوربة بس يكون سخن جدا لحد ما يتشرب_ بس ما يتهريش_ و نغرف طبقات ارز و فطير بالتبادل
.................................................. ...........
و نرص بقى قطع اللحم من الشوربة عل وش الفتة على طول..ممكن نضيف سوداني او لوز مسلوق
.................................................. ...........