الفول المدمس من مطبخى..
مجتمع رجيم / السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
كتبت :
أم عمر و توتة
-
احلى وردات فى اجمل منتدى..
بما ان الفول هو اساس السحور فى رمضان..
(كل عام و انتم بخير و من العتقاء فى هذا الشهر الكريم..)
حبيت انزل طريقتى لتدميس الفول..
ان شاء الله تعجبكم..
المطلوب..
حوالى كوب و نصف فول..
ننقيه ثم نغسله جيدا و ننقعه فى ماء
لمدة 4 ساعات..
نغير الماء و نضع ماء نظيف
ثم نضعه على النار و عندما يغلى
نخفف النار..
بعدحوالى 3 ساعات نضيف حوالى 4ملاعق
عدس اصفر مغسول+فص ثوم+قطعة فلفل رومى
ونتركه حتى ينضج مع اضافة ماء مغلى كل شوية..ريحته
وااااااااااااااااو..رووووووعة..
(ياخد حوالى 6 ساعات)
يقدم بعد اضافة ملح و عصير ليمون
و كمون و زيت..
ان شاء الله تجربوه و يعجبكوا..