rjeem وحشتونى وحشتونى وحشتووووووووونى اليوم رجعت لكم بس بموضوع مختلف شوية
يا صفايح الزبدة السايحة يا برطمانات السمنة السايحة
موضوع ريحته سابقه عنوانه شامين ريحة السمنة البلدى المتعبرة بصو يا غاليين انا بعمل السمنة البلدى الفلاحى فى البيت طريقة وارثاها اما عن جدة عن جدة الجدة الطريقة سهلة جدا جدا وتطبيقها سهل اوى كل المطلوب قشطة لبن جاموسى
ولأننا فى منتدى رجيم يعنى ممنوع ناكل القشطة ولا عايزين تتخنوا ؟ اول ما نغلى اللبن ويبرد بنشيله فى الثلاجة صح بعد يوم كدة او اتنين بنلاقى على وش اللبن قشطة اد كدة هانشيلها بالكبشة ولو طلعو قليلين شيليها فى الفريزر وكل ما تجيبى لبن اعملى كدة لحد ما تحوشى مبلغ وقدره قصدى تحوشى قشطة كتيير وتحطى عليها اربع مكعبات ثلج وبمضرب البيض على اعلى سرعة وادي ادي اديله حوالى خمس دقايق لحد ما تبقى بالشكل دا وتسرد ماية كتير تروحى لابسة جوانتى طبى وتكوريها كدة وانتى بتضغتى عليها عشان الماية اللى فيها تنزل وتحطيها على النار تسيح وتقلبى كل شوية لحد ما تتحول لشكل السمنة البلدى باللون الدهبى الجميل دا تصفيها بسرعة بمصفاه خرمها ديقة وتحطيها فى برطمنات وشوية هاتتجمد ويبقى عندك احلى سمنة بلدى جربى كدة وهتلاقى النتيجة هايلة منتظرة تعليقاتكم وتقييمكم لو السمنة عجبتكم الى اللقاء
كتبت :
*بنت الإسلام*
-
اهلا اهلا يا ولا احلي
نور المنتدي بعودتك
وحشتينا جدا جدا
ووصفتك ماشاء الله رووووووووووووووعة
انا ماما بتعملها وبتطلع جميلة فعلا
تسلمي يا غالية
واحلي تقييم لعيونك
كتبت :
منايا1977
-
ما شاء الله عليك
بتغيبي وبترجعي بمواضيع ولا احلى
يسلموو حبيبتي
وزبدتك رائعه <<اقصد موضوعك رائع يستحق التقييم