السويسرول من ايد لولو حاجة تانية لعيون نهووووووووووووووووووووله
مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت :
محبة رسول الهدى
-
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الده عملت سويسرول بالمربى
وطلع مظبوط جدا وطعمه رائع ومش بيتقطع
قلت لازم انزله لحبايبى واقولهم الطريقة
نبدأ بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
4 بيضات
3 اكياس فانيليا
ملعقة صغيرة خل
كوب سكر بودرة
6 ملاعق كبيرة مياه دافية
كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
الطريقة
هنفصل الصفار عن البياض
هنضرب البياض بالمضرب
بعدها بشوية نضيفله ذرة ملح وكيس فانيليا وربع كوب السكر بودرة
ونضربهم كتير حوالى ربع ساعة
ونسيبهم
نحط فى بولا تانيه الصفار
نضربه كويس ومعاه بقية الفانيليا والخل
بعد كده نضيفله الدقيق بالتدريج ومعاه بقية كوب السكر بودرة والبيكنج و6 معالق المياه الدافيه واوعى تبقى سخنه
نضربهم بالمضرب لغاية مايبقى لونه فاتح
بعد كده نحط عليه البياض بالتدريج
ونقلب بمعلقة خشب بالراحة جدا عشان الهوا ميطلعش من العجينة
نجهز صينية مستطيلة وندهنا زيت ونحط عليها ورق زبدة
ونصب فيها العجينة
وندخلها الفرن على درجة حرارة 125
انا حطيت تحتها صينية فيها مياه ودايما بعمل كده مع اى حاجة بتخلى الحاجة طريه ومتنشفش
اخدت حوالى نص ساعة
اوعى تفتحى عليها عشان متهبطش
هتطفى اول ماالوش بتاعها يحمر
نطلعها
ونكون محضرين فوطة نضيفة
نقلب عليها الصينية
ونشيل ورق الزبدة بالراحة
انا حشتها مربى فراولة
ولفتها بورق الزبدة
اهم حاجة وانتى بتلفيها تضغطى عليها
بعد مالفتها حطتها فى ورق الزبدة ودخلتها التلاجه حوالى ساعتين
طلعتها غطتها بالبودينج وسكر البودرة ودخلتها تانى التلاجه
بعد كده طلعتها وقطعتها
الده عملت سويسرول بالمربى
وطلع مظبوط جدا وطعمه رائع ومش بيتقطع
قلت لازم انزله لحبايبى واقولهم الطريقة
نبدأ بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
4 بيضات
3 اكياس فانيليا
ملعقة صغيرة خل
كوب سكر بودرة
6 ملاعق كبيرة مياه دافية
كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
الطريقة
هنفصل الصفار عن البياض
هنضرب البياض بالمضرب
بعدها بشوية نضيفله ذرة ملح وكيس فانيليا وربع كوب السكر بودرة
ونضربهم كتير حوالى ربع ساعة
ونسيبهم
نحط فى بولا تانيه الصفار
نضربه كويس ومعاه بقية الفانيليا والخل
بعد كده نضيفله الدقيق بالتدريج ومعاه بقية كوب السكر بودرة والبيكنج و6 معالق المياه الدافيه واوعى تبقى سخنه
نضربهم بالمضرب لغاية مايبقى لونه فاتح
بعد كده نحط عليه البياض بالتدريج
ونقلب بمعلقة خشب بالراحة جدا عشان الهوا ميطلعش من العجينة
نجهز صينية مستطيلة وندهنا زيت ونحط عليها ورق زبدة
ونصب فيها العجينة
وندخلها الفرن على درجة حرارة 125
انا حطيت تحتها صينية فيها مياه ودايما بعمل كده مع اى حاجة بتخلى الحاجة طريه ومتنشفش
اخدت حوالى نص ساعة
اوعى تفتحى عليها عشان متهبطش
هتطفى اول ماالوش بتاعها يحمر
نطلعها
ونكون محضرين فوطة نضيفة
نقلب عليها الصينية
ونشيل ورق الزبدة بالراحة
انا حشتها مربى فراولة
ولفتها بورق الزبدة
اهم حاجة وانتى بتلفيها تضغطى عليها
بعد مالفتها حطتها فى ورق الزبدة ودخلتها التلاجه حوالى ساعتين
طلعتها غطتها بالبودينج وسكر البودرة ودخلتها تانى التلاجه
بعد كده طلعتها وقطعتها
كتبت :
*بنت الإسلام*
-
وصفة رائعة حبيبة ولادها
تستاهلي احلي تقييم عليها
تستاهلي احلي تقييم عليها
كتبت :
محبة رسول الهدى
-
تسلمى ياعمرى على ذوقك
وتقييمك وردك الطيب
وتقييمك وردك الطيب
كتبت :
مامي نور
-
ما شاااااااء الله حبيبتي روووعة
تسلم ايديكي
ما توقعتا تكون بهالنجاح
تستاهلي التقييم عن جدارة
تسلم ايديكي
ما توقعتا تكون بهالنجاح
تستاهلي التقييم عن جدارة
كتبت :
°o.OجوليO.o°
-
ولا اروووووووووع
عن جد كنت افكر هالايام اعمل سويسروول بس مالقيت الطريقة اللي دخلت مزاجي الا الان
وهياااااا الى المفضلة :))
ان شاء الله قريبا اعملها مررة سهلو وباين انها حلووة
يعطيك العافية وتقبلي مروري وتقييمي
وحالا اجيب لك الوسام
عن جد كنت افكر هالايام اعمل سويسروول بس مالقيت الطريقة اللي دخلت مزاجي الا الان
وهياااااا الى المفضلة :))
ان شاء الله قريبا اعملها مررة سهلو وباين انها حلووة
يعطيك العافية وتقبلي مروري وتقييمي
وحالا اجيب لك الوسام
كتبت :
مامت توتا
-
طريقه جميله وسهله تسلم الاياد
والله نهوله تستاهل كل خير
احلي تقييم
والله نهوله تستاهل كل خير
احلي تقييم