الرقاق الملفوف من مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : دوللى
-



الرقاق الملفوف من مطبخى


أزيكم حبيباتى يارب تكونو بخير 000002454.gif

دى أول مشاركة لى فى حملة سماء الابداع يارب تعجبكم 000003254.gif

هقدم لكم النهاردة الرقاق الملفوف smile06.gif


فى الأول بنحضر 1/2 ك لحمة مفرومة ونعصجها بالبصل والتوابل زى ما بتحبيها


ao0g28x683vbipuz1vag

نحضر 1/2 ك رقاق طرى وتفرديه على كيس بلاستيك
f4qhl0vz1nzdkogqwh0.

وتكونى محضرة الصينية مدهونة سمنة وتقطعى الرقاق أرباع بهذا الشكل
rabto5e814y2aqnwuplt

o642e9ktjwx890tk5205

وتبتدى تحطى كمية مناسبة من اللحمة المفرومة وتلفى الرقاق
fdxq721netnxwm4jb98l

nwynozp4v7h446segh3p

4omut43vxp838y51su.j

وتحاولى تقفلى من الجوانب ولفى تانى بهذا الشكل
98uwjjpdtx8j1b5z0shw

وبطريقة تانية

edgdigh52ugvirzqu393

g06u0kpybcm39wi3h8i.

nekhmxfnqpehpo85s678

x3q21t8xmh5pwkhcz44.

وبعدها رصيها فى الصينية وادهنى الوش قليل من السمن

aj7tgj2zgh2iap8tey9g

وسويتها من فوق على نار هادئة وأتابعها وألفها من الحين للآخر لمدة لا تزيد عن 10 ق وبعدها حطيها قليلآ تحت الشواية وطلعيها تغطيها شوية قبل التقديم بربع ساعة smile59.gif
وده شكلها النهائى

y0npws4a7jz3hdqi9vkz

اتفضلو معانا وبالهنا والشفا

dfkjw6mfos6vyeunv7e.

ft0lhgswan1bla6hkas3

ان شاء الله تعجبكم طريقتى وهستنى مروركم وردودكم العطرة smile15.gif



lxdew12hn0dlr79dt9s.

كتبت : زهره فلسطين
-
مممممممممممم يمي يمي
شكلها روووووعة جوعتيني
يسلمووووووووو الايادي


كتبت : اية رفعت
-
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
يسلمو ايدينك الحلوة دودو
والف عافية عليكم ياقمر
شكل حلوومميز واكيد الطعم ولااطيب
واحلى تقييم لعيونك
ويارب ترجع بالسلامة قريب حبيبتى
كتبت : كلمة صدق
-
اول مرة اشوف الرقاق الملفوف :)))
كده اسهل من الرقاق العادي على فكرة

تسلم ايدك حبيبتي وترجعي بالسلامة
دمت بود
كتبت : عشتار العراق
-
الصفحات 1 2 

التالي

صنيه بطاطس بالفراخ بس نئ فنئ

السابق

الارز بالقرفة و المكسرات

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , الملفوف , الابداع , الرقاق , سماء