الفسيخ المصرى 100%

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : محبة رسول الهدى
-
100% w0ow58a1d755acgt0.gi





الفسيخ
أكلة مصرية 100%
وكلنا بنحبها وبموت فيها
وأكيد أخواتنا وحبايبنا اللى من البلاد العربيه
هيحبوه هما كمان

الطريقة

سمك بورى طازة لازم تقولى للسماك عايزة بورى أعملة للفسيخ
هنجيب البورى وتغسلة كويس ومن عند الخياشيم بالمية وبس وأوعى
تشيلى قشرة ودى صورته
100% q5g2h660k0x1jc7u1l.j


وبحطة فى مصفاه من الصبخ لغاية بالليل بس بحط راسة لتحت وديلة لفوق علشان يتصفى من الدم والمية

100% mqcj7qu8t6pnrwt02rc.

وساعات بحطة فى زجاجة ميه معدنية فاضية كده علشان يتصفى

عليه وصفي منه دمه بالضغط ع خياشيمه

ودي صوره السمك بعد ما بيكون نشف تما اااااما

100% fn3epzvhhkt1i1es2767

تجيبي بقي كيس بلاستيك وتمسحيه بالزيت من الداخل جيدا
وتفتحه وتجيبي ملح خشن

وتحطي عليه شويه شطه ناشفه وده شئ اختياري وكمان ساعات بحط عليه شوية كمون مطحون وشوية كارى بيخليه أصفر شوية
هنحشي الخياشيم بالملح اللي بالشطه
وبعدين خلي بالك معايا انتي وهيا
لو زودتي الملح أووي هيطلع حادق
ولو قللتي الملح ب يدوووود
خلو بالكم كميه معقوله
ونحشي الخياشيم ودا شكلها بعد الحشو

100% dvjfzf0osubwnzhu4rs.

وهنرص كل سمكة عكس اللي جنبها ف الكيس كده

100% c368zavuscfq5spl9ds.

يعني الراس هتكون جنب الديل وبعدين نحط شويه زيت نرشه فوق الرصه ,,,ونرش عليه شويه ملح خشن
والرصه اللي فوقها تكون عكس اللي تحتها

يعني ما نحطش رأس ع رأس لأ
الرأس يكون تحتها ديل وبين كل رصه رشه ملح ورشه زيت

100% q7pzcadpgg0r4js41jj.

واضحه بقي بيتهيألي
وبعدين خلصنا الكميه نفضي الكيس من الهوا كويس
ونلف ونربط..ونحط كيس جوا كيس جوا كيس حوالي 7 او 8 اكياس ويفضل يكونو سود
مفيش مش مشكله حطي اكياس ملونه وخلي الكيس الأخير اسود ودا الشكل قبل وضع الكيس الأسود

100% wpqntmmqg1og3fptmguz

وبعدين ف علبه بلاستيك بغطا وحطيه
مفيش
مش مشكله حطي تحته طبق بلاستك كبيييييييييييييييييييير
وفوقه غطيه بطبق تاااااااااااااااااااااااااااااااني بلاستك برده
وحطيه في مكان جاف وناااااااااااشف لو ف مصر ممكن ف فرن البوتجاز مثلا
او في ركن ف المطبخ عادي لو انتي مش ف مصر
لو ف مصر
بيقعد 15 يووووووووووووم واكتبي عشان متنسيش دا طبعا عشان طبيعه الجو
ولو ف الشتا ميقعدش اكتر من 10 ايام
لو ف الخليج
حطيه 3 ايام وافتحي الرابع
لو ف الشتا حطيه7 ايااااااااااااام وافتحي التامن مثلا
وتقلبوه دايماطول الفتره
وممكن تعرفي انو استوي لو شمتي الكيس ولاقيتي الريحه الحلوووووووه طبعا
وكمان هيكون في ماء
يبقي اتفسخ وبالف هنا ودا شكله بعد ما يتفسخ

100% ib5g5bjuw4sccv5db7ya

وبتقدميه للاكل كده

100% zyl76j5a420tllwjobpp

والطبق ده للرد والتقييم يعنى ملك بتاع الجميع
100% x0uz5rau82vi6tomyzj.

أدعولى ربنا يحقق لى اللى بتمناه

كتبت : ام رحمه
-
الله الله الله تسلم ايدك فتحتى نفسى انا بموووووووت فيه بصراحه ويسلام بقى مع البصل الاخضر حرام عليكى انا عامله رجيم اهىء اهىء بس بجد روعه تسلمى واحلى تقييم طبعا ويارب يحققلك اللى بتتمنيه ياقمر
كتبت : محبة رسول الهدى
-
حبيبتى خليه يوم الفرى
ولا تزعلى نفسك
كل المصريين مجرد مابيشوفوا الفسيخ مش بيبصوا للريجيم
نورتينى ياحبيبتى
ويارب دايما منورة الدنيا كلها
كتبت : ملك 2004
-
شكلة تحفة انا عاوزة الطبق لازوجى

لانى مش اقدر اكلة

تصورى عمرى ما دوقتو

لكن بالهنا والشفاء

تسلم ايدك
كتبت : احلى دندونة
-
تسلم ايدك حبيبتي

مع اني مش بحبه بس طريقتك جميله

لك ودي و تقييمي حبيبتي
كتبت : محبة رسول الهدى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ملك 2004:
شكلة تحفة انا عاوزة الطبق لازوجى

لانى مش اقدر اكلة

تصورى عمرى ما دوقتو

لكن بالهنا والشفاء

تسلم ايدك
معقولة مصرية وعمرك ماأكلتى فسيخ
أتفضلى الطبق ياجميلة
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

فريكة بصدور الدجاج

السابق

شوربة البروكلي

كلمات ذات علاقة
100% , المصري , الفصيح