ابتكارات بالفول على طريقة عبير الزهور لأحلى أكلات للاطفال
مجتمع رجيم / اكلات مصوره للاطفال
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
[frame="3 70"]
ابتكارات بالفول على طريقة عبير الزهور لأحلى أكلات للاطفال
الفول المشوى
ياهلا فيكم ياقمرااات
اول مشاركة بالمسابقة وان شاء الله تعجبكم
الفول غنى عن التعريف وكمان صديق المائدة ودايماً الكل يحبه على الافطار
وفيه اطفال وكبار مابيحبو الفول
شرفى هوووون وجربى اى من وصفاتى وشوفى ان شاء الله حايحبوه ويطلبوه كمااان
اولادى مايحبو الفول الا المقشر المهروس واوقات مابيكون متوفر
فسويت لهم من الفول العادى هالوصفات وعجبتهم جداااا
وسمهم ابنى اطايب الفول
اول وصفة الفول المشوى
علبة فول عادى
ترفع بالمقلاة على النار مع بصل بسيط وحبة طماطم
واظبطى الطعم باءضافة الكمون والفلفل والملح
ثم اضيفى على الوجه بعد التسخين الفول
حبتين بصل مقطعين وحبتين طماطم وبقدونس
وزيدى الزيت شوى ويستحسن يكون زيت زيتون افضل واصح
طبعاً بالبداية تكونى مجهزة قطعة فحم على النار
وبعد ماتصير مشتعلة تماما
ضعى قطعة من ورق الفويل (ورق الالومنيوم -القصدير)
بمنتصف مقلاة الفول وبها قليل من الزيت ثم ضعى الفحم فيها
واغلقى بسرعة وحاولى تغطي المقلاة جدااا
لتكون النكهة اقوى واحلى
بعد 5 او عشر دقايق ارفعى الغطاء وارفعى قطعة الفحم مع القصدير
وقدمى الذ فول مشوى
والطعم واااااااو
جربوا وعلى ضمانتى وان شاء الله حايعجبكم
للصغار والكبار
[/frame]
ابتكارات بالفول على طريقة عبير الزهور لأحلى أكلات للاطفال
الفول المشوى
ياهلا فيكم ياقمرااات
اول مشاركة بالمسابقة وان شاء الله تعجبكم
الفول غنى عن التعريف وكمان صديق المائدة ودايماً الكل يحبه على الافطار
وفيه اطفال وكبار مابيحبو الفول
شرفى هوووون وجربى اى من وصفاتى وشوفى ان شاء الله حايحبوه ويطلبوه كمااان
اولادى مايحبو الفول الا المقشر المهروس واوقات مابيكون متوفر
فسويت لهم من الفول العادى هالوصفات وعجبتهم جداااا
وسمهم ابنى اطايب الفول
اول وصفة الفول المشوى
علبة فول عادى
ترفع بالمقلاة على النار مع بصل بسيط وحبة طماطم
واظبطى الطعم باءضافة الكمون والفلفل والملح
ثم اضيفى على الوجه بعد التسخين الفول
حبتين بصل مقطعين وحبتين طماطم وبقدونس
وزيدى الزيت شوى ويستحسن يكون زيت زيتون افضل واصح
طبعاً بالبداية تكونى مجهزة قطعة فحم على النار
وبعد ماتصير مشتعلة تماما
ضعى قطعة من ورق الفويل (ورق الالومنيوم -القصدير)
بمنتصف مقلاة الفول وبها قليل من الزيت ثم ضعى الفحم فيها
واغلقى بسرعة وحاولى تغطي المقلاة جدااا
لتكون النكهة اقوى واحلى
بعد 5 او عشر دقايق ارفعى الغطاء وارفعى قطعة الفحم مع القصدير
وقدمى الذ فول مشوى
والطعم واااااااو
جربوا وعلى ضمانتى وان شاء الله حايعجبكم
للصغار والكبار
[/frame]