طبق لحمة بالتوم

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : شهر زاااد
-
بحب الطبق ده جدا
بتجيبى لحمة بتقطعيها شرايح رفيعة او لحم بفتيك (المتوافر عندك)
راس تومة كاملة كبيرة وافرميه بعد تقشيره طبعا
شوحى التوم فى معلقة زيت لحد مايصفر وحطى اللحمة والبهارات المفضله عندك (فلفل اسمر,بهارات لحم,زعتر, شعرة قرفة.ورق لورا,فصين حبهان,شويه ملح صغيرين علشان اللحم فيها نسبة املاح كتير)
بس وغطيها ولما تنشف زوديها ميه يدوب تغطيها ولما تغلى هدى النار وسيبيها تستوى براحتها
وكل ماتنشف زودى ميه صغيرين بحيث لما تستوى ميكونش فيها ميه غير حاجة بسيطة زى صوص وتديها لمعان
تقدم مع ارز ابيض مصرى,سلطة طحينة,شيبسى
بالهنا والشفا
كتبت : أمواج رجيم
-
مع الصور تصير احلى
كتبت : محبة رسول الهدى
-
تسلمى حبيبتى
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
تسلم ايدينك ياقمر
وياريت نشوفها من تصويرك وعمل ايدينك
وافر الشكر والتقدير
ومنورة القسم شهر زااد

كتبت : زهره فلسطين
-
كتبت : اميرة وطني
-
حلو جداً و خفيفة

ان شالله بفاجأ اهلي بيها لاني احب اقدم لهم اطباق جديدة

بس حبيبتي يا ريتك خليتيها في نقاط .. 1 2 3 4 .. إلخ

لايك + تقييم
الصفحات 1 2 

التالي

تجنبي الحوادث بمطبخكـ بالصور‎

السابق

طريقة تحضير صلصة المايونيز

كلمات ذات علاقة
ليلة , بالثوم , طبق