الفراخ البانيه بالصور من مطبخى
مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت :
سمرا مصر
-
المقادير حسب عدد الاسرة
المكونات
صدور فراخ مقطعه بانيه
للتتبيل
بصل
ملح وفلفل اسود
خل وليمون
سماق وكارى
هيل وكمون
بهار مكون من جوزه الطيب وقرنفل وقرفه
وكبابه صينى
الطريقه تخلط جميع المكونات وتضاف لقطع الفراخ بعد غسلها جيدا وتوضع بالثلاجه لمده خمس ساعات
ودى شكلها
وللبانيه بيض مخفوق
دقيق بقسماط مع دقيق عادى مع ملح وشطه حسب الرغبه
توضع الفراخ فى البيض ثم الدقيق حتى تنتهى من كل الكميه بهذا الشكل
وتحمر فى زيت غزير انا نسيت اصور الخطوة دى
وبتكون فى الاخر بالشكل دى
وقدمتها مع مكرونه باشمل وبطاطس محمرة
وبالهنا ويا رب تعجبكم الصور :zyxr_1257: