class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة زهره الاسلام: الله الله على احلى تشيز كيك
شكله يجنن يا عبير وشهى جدا جدااااا ماشاء الله عليكِ
انا مره عملت تشيز كيك وماضبط معى وعايزه اعمله تانى بس عايزه اعرف ايه الفرق بين التشيز كيك الساخن والبارد واى طعم احلى ؟
كمان عايزه طريقة تشيز كيك بالشوكولاته تكون مجربه ومضمونه
ممكن تفيدينى يا مبدعة الحلويات الرااائعه والشهيه
وتقبلى احلى تقيم لاحلى شيز كيك
حبيبتى جزاك الله خير ياقلبى ومانحرم كلاماتك الحلوة والمشجعة
والحقيقة ياقلبى وعن تجربة الشيز كيك بالفرن اطيب واحلى
هو بياخذ وقت بالفرن شوى بس بيكون متماسك حتى اذا كان بجو حار
والشيز كيك البارد المشكلة فيه انه تماسكه بيقل مجرد طلوعه من البرادة وحرارة الجو بتأثر عليه جداا
والشيز كيك بالشكولاتة هو نفس مكونات الشيز كيك العادى بس انك بتضيف مع خليط
الجبن والكريمة اما بودرة الشكولاتة او الكاكاو او شكولاتة سائلة
ويارب اكون افدتك حبيبتى