طاجن بامية باللحمة الضاني

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : ام شوقى
-

طاجن البامية باالحم الضانى
/2 ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
4 حبات طماطم فى الخلاط
3 ملاعق صغيرة ملح
فلفل اسود
ثوم
بصلة مفرومة
زبدة 3ملعقة كبيرة
لحم ضانى او كندوز
الطريقة
يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر
ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم
بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم س 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود

ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار

على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية وبالهنا والشفا

ارجو تعجبكم
كتبت : white rose
-
شكرا ليكي ام شوقي على الطبق الرائع
انا بعمل الباميا بعدة طرق بس بالطريقه هادي بضيف الباميا مقليه بتطلع طيبه كتير
كتبت : سحر هنو
-
هممممممممم

شكلها لذيذ

تسلم الايادى
كتبت : يدق قلبي بوجودك
-
مشكوووووووووووووووووره خيتوووووووووووووووووو
كتبت : الامبراطوره
-
كتبت : masy
-
تسلم ايديكي على الطبق الشهي
الصفحات 1 2