مكرونة باللحم

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : noga sief
-
جايبة لكم اكلة خفيفة وجميلة جدا
المقادير :
مكرونة من اى نوع - لحم مفروم - بصل - طماطم - توابل - جبنة موتزريلا
الطريقة :
- تسلق المكرونة وتصفى جيدا ويحمى الفرن على درجة 180 لمدة ربع ساعة
- يوضع شوية زيت ويقلى البصل وتضيف الحم المفروم
- بعد نضج اللحم المفروم تضاف المكرونة المسلوقة مع التقليب الجيد
- توضع الصلصة وتضاف التوابل واقل من ربع كوب ماء فاتر
- تترك المكرونة تغلى لمدة دقيقتين
- رشى فى الصينية الجبنة الموتزريلا وتضاف فوقها المكرونة
- ورشى جبنة موتزريلا على وجه المكرونة وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه
وبالهنا والشفااااااااااااااااااااااااااااااا
م ن ق و و و و و و و و و ل
كتبت : didi21
-
مشكووووووووره غاليتى
كتبت : سمرا مصر
-
شكرا لكى نوجا على طبق المكرونه
كتبت : سحر هنو
-
ياسلام يا سلام

مكرونة بتقول

تسلم الايادى
كتبت : noga sief
-
تسلموا يا قمرات هو الطبق منقول اه بس انا جربته والله طعمه يجنن
كتبت : lolo82
-
تسلم ايديكى
شكلها لذييييييييييذة
الصفحات 1 2 

التالي

سلطة المكرونه بلجبن الشيدر

السابق

صلصة الكارى

كلمات ذات علاقة
مكرونة , باللحم