صينية الجلاش باللحمة المفرومة

دايت و رشاقة دايت و رشاقة

العودة   منتدى رجيم > ازياء موضه جمال ديكور طبخ > الاطباق المتنوعة > وصفات اللحوم

صينية الجلاش باللحمة المفرومة

إضافة رد اضغطي هنا لاضافة الموضوع الى مفضلتك!
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
<!-- google_ad_section_start -->صينية الجلاش باللحمة المفرومة<!-- google_ad_section_end -->
سلام نمستى
رحيق الوردات مشرفة سابقة لها عبير الورد
رقم العضوية: 2987
تاريخ التسجيل: Jul 2007
المشاركات: 534
الإعجابات المتلقاه: 2
نقاط الخبررة:100
سلام نمستى سلام نمستى
قديم 09-12-2007, 04:58 PM
[ 1 ]
المقادير:
نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن
الطريقة
اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا
قد يهمك أيضاً:
انقاص الوزن رجيم

سلام نمستى غير متواجده حالياً  
نفس تبحث عن نورها
وردة بأجمل لون
رقم العضوية: 6917
تاريخ التسجيل: Sep 2007
المشاركات: 1,558
الإعجابات المتلقاه: 21
نقاط الخبررة:100
نفس تبحث عن نورها نفس تبحث عن نورها
قديم 09-15-2007, 01:01 AM
[ 2 ]
مشكووووووووووووووووورة رووووووووووووعة
قد يهمك أيضاً:

نفس تبحث عن نورها غير متواجده حالياً  
سلام نمستى
رحيق الوردات مشرفة سابقة لها عبير الورد
رقم العضوية: 2987
تاريخ التسجيل: Jul 2007
المشاركات: 534
الإعجابات المتلقاه: 2
نقاط الخبررة:100
سلام نمستى سلام نمستى
قديم 09-15-2007, 01:42 AM
[ 3 ]
مشــــــــــــــــــــــــــــكورة لمروركـــــــــــــــــــــــ
قد يهمك أيضاً:

سلام نمستى غير متواجده حالياً  
امي الدنيا ومافيها
( روح المنتدى ) و مديرة سابقة لمنتدى رجيم
رقم العضوية: 2977
تاريخ التسجيل: Jul 2007
المشاركات: 5,144
الإعجابات المتلقاه: 88
نقاط الخبررة:100
امي الدنيا ومافيها امي الدنيا ومافيها
قديم 11-14-2007, 05:02 PM
[ 5 ]
تسلم الايادي
جدا لذيذة
اكلتي المفضلة منها بالذات
قد يهمك أيضاً:

امي الدنيا ومافيها غير متواجده حالياً  
سمرا مصر
رحيق الوردات مشرفة سابقة لها عبير الورد
رقم العضوية: 2051
تاريخ التسجيل: Jun 2007
المشاركات: 12,042
الإعجابات المتلقاه: 122
نقاط الخبررة:100
سمرا مصر سمرا مصر
قديم 11-14-2007, 10:37 PM
[ 6 ]
تسلم الايادى على الاكله الحلوة
قد يهمك أيضاً:

سمرا مصر غير متواجده حالياً  
إضافة رد

جديد وصفات اللحوم


مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
المفرومة, الخلاص, باللحمة, صينية

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع



الساعة الآن 07:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0