ساعدوني لو سمحتم-مش عارفة إزاي بتتطبخ!

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : Blue Rose
-
سمحتم-مش بتتطبخ! wub.gifالسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إشتريت حاجة من السوبر ماركت إسمهاImitation crab meat بإعتبار إنها لحم كابوريا مقطع:04a97f13:
و لما روحت و عملت جوجل سيرش طلعت إنها خليط من كذا نوع من الأسماك - يعني مش كابوريا فقط:55318906::54bd3bbb::d33561e9:

لو سمحتم إللي عندها أي فكرة إزاي بتتطبخ فلو سمحت متبخلش عليا- قبل ما تبوظ في التلاجة:4fd9f2d3:-
و جزاها الله كل خييييييير:4e5dd44a:
كتبت : dodobaby
-
اطبخيها بنفس طريقة السمك الطريقة المفضلة ليكى زى متحبى طعمها اكيد زى الاسماك
كتبت : سحر هنو
-
حبيبتى مش عارفة افيدك

انشاء الله اللى عندة فكرة يقوللك
كتبت : عين التسنيم
-
[frame="14 70"]
حبيبتى بلو روز

ده غالبا اما مجموعة من فواكه البحر او مجموعة من الاسماك مختلفة وفى الحالتين نقدر نستخدمها بطريقتين

1-شوربة(مثل شوربة فواكه البحر)

وطريقتى فيها

-بصلة متوسطة مفرومة وتدعكيها بالملح والفلف
-معلقين زيت وتشوحى فيهم البصلة المفرومة الى ان تصفر
-وتحطى الاسماك اللى عندك وعليها كل البهارات اللى تحبيها بس اهمها الزنجيبل
-وتشوحى شوية وبعدين تضيفى لتر ماء حتى يغلى
وفى النهاية اما تضيفى اعواد من الكرفس المقطع
او كوب من الكريمة المخصصة للطبخ لمدة دقيقة
وعند التقديم يزين بالبقدونس او الكرفس

2- طاجن

وهنا ايضا بصلة مفرومة وتصفر فى الزيت وبعدين تضيفى الاسماك حتى تنزل ميتها وتشربها
وطبعا الملح والفلفل والبهارات
وبعدين تضيفى عصير الطماطم يدوب يغطيها
وبعد ما يغلى تضيفى الكرفس او البقدونس
وممكن تكملى سواها فى طاجن فخار فى الفرن
والطعم فى الحالتين على ضمانتى

وقوليلى عملتى ايه واى طريقة نفعت معاكى
[/frame]
كتبت : Blue Rose
-
[glint]
بنت إسكندرية و Dodobaby

جزاكــــــــم اللـــــــــــــه خيـــــــــــــرا
[/glint]
كتبت : Blue Rose
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عين التسنيم:
[frame="14 70"]
حبيبتى بلو روز


ده غالبا اما مجموعة من فواكه البحر او مجموعة من الاسماك مختلفة وفى الحالتين نقدر نستخدمها بطريقتين

1-شوربة(مثل شوربة فواكه البحر)

وطريقتى فيها

-بصلة متوسطة مفرومة وتدعكيها بالملح والفلف
-معلقين زيت وتشوحى فيهم البصلة المفرومة الى ان تصفر
-وتحطى الاسماك اللى عندك وعليها كل البهارات اللى تحبيها بس اهمها الزنجيبل
-وتشوحى شوية وبعدين تضيفى لتر ماء حتى يغلى
وفى النهاية اما تضيفى اعواد من الكرفس المقطع
او كوب من الكريمة المخصصة للطبخ لمدة دقيقة
وعند التقديم يزين بالبقدونس او الكرفس
2- طاجن
وهنا ايضا بصلة مفرومة وتصفر فى الزيت وبعدين تضيفى الاسماك حتى تنزل ميتها وتشربها
وطبعا الملح والفلفل والبهارات
وبعدين تضيفى عصير الطماطم يدوب يغطيها
وبعد ما يغلى تضيفى الكرفس او البقدونس
وممكن تكملى سواها فى طاجن فخار فى الفرن
والطعم فى الحالتين على ضمانتى
وقوليلى عملتى ايه واى طريقة نفعت معاكى
[/frame]
[gdwl]
شكرا على الطريقتين إللي شكلهم أحلى من بعض

جزاك الله خيرا
[/gdwl]

التالي

صينيه البطاطا المهروس باللحم رهيبه

السابق

رز مع الدجاج بالفرن _بالطريقة المصووورة

كلمات ذات علاقة
من , بتتطبخ , سمحتممش , ساعدوني , عارفة , إزاي