كيس فانيلا 300جم ماء 75جم جوز هند 900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز 450جم سكر 125 جم شربات تقيل 2 م سمن بلدي او بقري معلب
وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف
الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا
وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله الصور موضحه القوام وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه ودي الصوره بعد اضافته وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل
وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم
ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم
الشربات او القطر
1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا
يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي