اليوم جايبتلكم طريقة عمل السبرينج رولز الاصلية متل اللي في المطاعم الصينية
ولو انتوا بتحبوها متلي....يبقى اكيد حتعجبكم الوصفة المقادرير: باكيت رقاقات السبرينج رولز ...من السوبر ماركت..ا بصلة مقطعة شرايح..2 جزرة مبشورة.. عدد 2 فلفل اخضر مقطعة شرايح..نصف علبةمشروم مقطع..نصف ملفوفة صينية{كرونب}ابيض و احمر مقطعة شرايح رفيعة...ملعقة زيت ذرة....بيضة مخفوقة... 4 ملاعق صويا صوص +رشة سكر او ملعقة عسل ..ملح و فلفل حسب الرغبة الطريقة: نضع ملعقة الزيت في المقلايةو نحمر فيها البصل ثم الفلفل ثم الجزر ثم المشروم و نقليهم حتى يدبل الخضار متل الصورة بنضيف الملفوف {الكرونب} المقطع كله ...و لا تخافوا لو لقيتوا كميته كبيرة ..بثواني بيدبل ثم نضيف الصويا صوص و السكر و الملح و الفلفل...و نقلب حتى ينشف المزيج تماما... نحضر البيضة المخفوقة و رقاقات السبرينج رولز حتى نبتدي باللف..... ندهن حواف الرقاقة بالبيض ... و نضع الحشوة في المنتصف و نطوي جنبين الرقاقة على الحشوة و نبتدي القلي....و هيدا شكلهم بعد القلي يارب تكون عجبتكم ...و صدقوني طعمهم..... وهمييييييييييييييي بالهنا....
كتبت :
زهره الاسلام
-
ما شاء الله حبيبتى ام فرح
تسلم الايادى
شكلها راااائع وشهى جدا
ان شاء الله اجربها فى اقرب وقت
فى انتظار المزيد من وصفاتك الرائعه واكيد الطبق ده ليا :)
كتبت :
كلمة صدق
-
يا سلااااام على الجمال ..
والله جوعتيني يا ام فرح
تسلم ايدك
كتبت :
فطومة محمد
-
شكلهم تحفه ماشاء الله واكيد من ايدك طعمهم غير ام فرح
تسلم ايدك وان شاء الله اجربها ياقمر
كتبت :
flower1
-
تسلم الاياااااااااااااااادي
كتبت :
Coeur de Rjeem
-
ام فررررررح نورتي يا قمر
ومن الان مااااااافي خروج من القسم
خلاص لازملنا وصفات اسبوعيه من اديك حبيبتي
مبروك الوسااااااااااااااااااام