صينية الرقاق باللحمة المفرومه ( حمله سماء الابداع )

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : زهره الاسلام
-
الابداع 364qam4bxjg2eokqlr.g
الابداع na6ix3gesm3zm4fwrhn8
كل عام وانتم بخير اخواتى الغاليات
احنا فى مصر لازم فى العيد الكبير نعمل صينيه رقاق باللحمه المفرومه
طعمها حلو اوى وبتعجب الكل بس هى دسمه شويه علشان كده اوعى تفكرى تعمليها وانتى بتعملى رجيم الابداع sick.gif

المكونات

- 8 قطع رقاق
- كيلوا او كيلوا الا ربع لحمه مفرومة
- بصله وفلفل وبهارات لللحمه المفرومه
- سمن
- كوب شوربه
- مكعب مرق دجاج


الطريقه

اولا اقوم بتعصيج اللحمه المفرومه ,اقوم بتقطيع البصله والفلفل قطع صغيره جدا واضع عليها البهارات المختلفه واحمرها فى معلقه سمنه لحد ما لونها يكون ذهبى بعد كده اضع عليها اللحمه واستمر فى تقليبها لحد ما اللحمه تتشرب المياه التى نزلت منها وتستوى
الابداع cz5k6zevjzp2ht6uz5e.


بالنسبه للرقاق اولا اضع 4 ملاعق سمن كبيره فى الصينيه ويا ريت تكون تيفال علشان ما تلزقش ونسخنها لحد السمنه ما تسيح ونقفل عليها النار
الابداع zj5fba52ds49cgewk1sa

بعد كده اجهز الشوربه الى حنسقى بيها الرقاق وتكون سخنه علشان الرقاق يطرى اما نسقيه بيها وهى عباره عن
كوب الشوربه + مرقه الدجاج + معلقه صغيره كارى
الابداع z2zhx1nclbqf1uh9jea1


وهنا وانا بسقيه بالشوربه


الابداع x81y6vnhuihxlvsdh1l.


بعد كده اسقى 4 ورقات من الرقاق واضعها فى الصينيه واضع عليهم اللحمه المفرومه
الابداع fry9h6s0c6jt02kuwcfr


بعد كده اكمل باقى الرقاق واضعه فى الصينيه
الابداع 09blwx9sudfegqzd2usg


بعد ذلك اتركه يرتاح ربع ساعه علشان يطرى اكثر

وبالنسبه لطريقه تسويته ممكن تقطعيه وتسقيه بالشوربه وتضعيه فى الفرن بس بيطلع ناشف ومش حلو

انا بقوم بتسويته على النار
تكون النار متوسطه الحراره واسوى جزء جزء فى الصينيه وادور الصينيه على النار لحد من تحت يكون لونها ذهبى


الابداع mch4ejfflrskxt1ar17t


بعد ذلك اضع على الصينيه سرفيس واقوم بقلب الصينيه عليه بحيث يكون الى تحت الى سويته على النار فوق

الابداع mbaz7bv4ioowkaonxqea

واقوم بوضع 4 ملاعق سمنه كبيره فى الصينيه واما تسيح انقل الرقاق للصينيه تانى ( الجزء الذى لم يتعرض للنار )
واسويه مثل الجزء الاول

وهنا فى النهايه
الابداع 00x938gni491z508q8tk

جربوه وان شاء الله يعجبكم :)

الابداع yoyperx7d52np8vwxdu.

كتبت : ولا احلى
-
واااااااااااااااااااااااااو انا لسة وكلاه بس برده هاخد اوووول رد

طريقة جديدة انا بعمله فى الفرن

ان شاء الله اجربه طريقتك لأن شكلها شهى جداااا
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ولا احلى فيه قانون طالع انو مهما كنات اول رد دائما الطبق ليا والي عايز يذوق يجرب

تسلم الايادي حبيبتي زهره

واكيد عارفه القانون ده
وشكرا للطبق
والله جوعتيني وشكلو بيشهي
تسلم الايادي
اروحخ اجيب الوسام وارجع امتع عيوني
كتبت : um rawan
-
واااااااااااااااااااو حبيبتي انا بمووووووووووووووووووت في الرقاق بالحمه
تسلمي ايديك الحلوه
تستاهلي الوسام والتقيم
كتبت : فرفوووشه
-
رووووووووعه
ماشاء الله شكلها مشهي جدا
اروح عند يعملها ليه
تسلم الاياااااااااااااادي يازهره
كتبت : randoda
-



حلوة قوى تسلم ايدك


الصفحات 1 2  3 

التالي

فراخ محمرة بس بطريقتى ومش منقولة

السابق

لسان عصفور بالخضار يحبه الكبار و الصغار(حملة سماء الابداع)

كلمات ذات علاقة
المفرومه , الابداع , الرقاق , باللحمة , حمله , سماء , صينية