◕‿◕. كيكه الشيكولاته او الكاكاو من بسبوسه ◕‿◕. لحمله سما الابداع
مجتمع رجيم
/
ركن الحلويات
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
◕‿◕. كيكه الشيكولاته او الكاكاو من بسبوسه ◕‿◕. لحمله سما الابداع
هلااااا بنات يارب تكونوا بخير
عملت كيك كاكاو ان شاء الله يعجبكم
نبدء ع طول بسم الله
المقادير
2 كوب ونص دقيق ابيض
فانيليا / بيكنج بودر
250 جم زبيب
كوب سمن
2كوب سكر
3 بيض
2 ملعقه كاكاو
الطريقه
نضيف الدقيق مع الزبيب ونخلط الزبيب كويس جدااا عشان ميبقاش فى قعر الصنيه
وبعدين نضيف البيكنج بودر
نخلط باقى المقادير فى الخلاط عادى جدااااااا
لحد مايصبح الخليط شبه الكريمه بس سائله شوى
ندهن الصنيه سمنه عشان متلزقش
نصب الخليط وندخله فرن درجه حراره 180 لمده ساعه الا ربع
معلومه هااااامه
اول ماتستوى الكيك ونخرجها نسيبها بدرجه حراره المطبخ عشان متهبطش
وهنا قطعتها
نقدمها مع بيبسى
او نسكافيه
وممكن شاى بس للاسف مش بشربه واكيد اى كيك مع الشاى بيبقى حلو
ان شاء الله تعجبكم حبيباتى
منتظره ارائكم وتعليقاتكم
كتبت : فرفوووشه
-
الحمدلله الظاهر الكل نااااااااايم
تسلم الاياااااااااااااادي
انا من مجانين الشوكولا
واخذت فطور ولا اروع
وان شاء الله ارجع الكوب والصحن بعد مااخلص هههه
نوررررررررررتي يابسبوسه
كتبت : ألمغتربة
-
روعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــة يابسبوسة
تسلم ايديك حبيبتي
انا اخذت نصيبي ومعاها البيبسي
شكرا
واحلى تقييم لاحلى كيكة
كتبت : ولا احلى
-
يسلالام عليكى يا بسبوسة
روووعة انا بعملها كدة بس من غير زبيب ان شاء الله اجرب المرة الجاية اضيف الزبيب واكيد هاتطلع احلى واحلى
تسلم الأيادى يا احلى بسبوسة
تقبلى مرورى
كتبت : بنتـ ابوها
-
تسلم ايديييينك
رووعه
كتبت : غدور
-
ابدعتي يابوسبوس
ماشاء الله رائعه
تسلم لنا ايديك الحلوه
الصفحات
1
2
3
4
مواضيع مميزة قد تهمك
◕‿◕. الجيلى بالموز والمهلبيه من مطبخ بسبوسه (( خاص حمله سماء الابداع )) ◕‿◕.
◕‿◕. صينيه بطاطس باللحم ◕‿◕. ( حمله سماء الابداع)
◕‿◕. فضيات شبرا من تصويرى ◕‿◕. ( حمله سماء الابداع )
◕‿◕.جلاش باللحمه المفرومه ◕‿◕.(( حمله سماء الابداع ))
◕‿◕. أحلى بسبوسه من بسبوسه ( حمله سماء الابداع ) ◕‿◕.
التالي
مربى الكباد
السابق
حلى السليكون حلى رائع وشهى حلى 2013 من مطبخى
كلمات ذات علاقة
◕‿◕
,
لحمله
,
من
,
الابداع
,
الشيكولاته
,
الكاكاو
,
ان
,
بسبوسه
,
سلا
,
كيكه
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread