الجلاش المحشي بسطرمة بالصور من مطبخي

مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
كتبت : دينار
-
قبل كده كنت كتبلكم الوصفة دي بس من غير صور

shgfivqyh7yrrx9stsn.
انهاردة عملتها وقلت اصورها ويارب تعجبكم



انا انهاردة عملتها بالبسطرمة بدل الفراخ


المقادير:

ربع جلاش
index.php?module=thu
ربع كيلو بسطرمة
index.php?module=thu
ربع جبنة شيدر او رومي انا استعملت اليوم شيدر
index.php?module=thu
2طماطم

index.php?module=thu
2 قرن فلفل رومي

رشة فلفل اسود


بيضة
index.php?module=thu
كوب لبن او 2معلقة لبن بودرة مذابة في كوب ماء
index.php?module=thu
ممكن نضيف زيتون اخضر او اسود حسب الرغبة بس انا مضفتش زيتون

زيت ذرة او زيت زيتون

الطريقة:

نقطع الطماطم والفلفل مكعبات صغيرة جدا

نضع القليل من الزيت بالطاسة

ونشوح الطماطم والفلفل مع التقليب المستمر
index.php?module=thu
نقطع البسطرمة قطع صغيرة مع ازالة الخلطة اللي بتكون حوليها تماما

وتوضع مع الطماطم والفلفل وتشوح خفيف
index.php?module=thu

ثم ندهن قارب زيت ونضع 4 ورقات جلاش وشوية حشوة والجبنة
index.php?module=thu

ونضع 4ورقات كمان وعليهم القليل من الزيت فقط

index.php?module=thu
ثم 4 ورقات من الجلاش وشوية حشوة وجبنة




وهكذا يعني 4 ورقات وحشوة و4 ورقات مدهونين زيت فقط



واخر 4 ورقات من فوق نرش جبنة فقط وورقتين للوجه طبعا من غير حشوة اوجبنة بس عليهم شوية زيت




تدخل فرن ساخن بس حرارة متوسطة علي الشبكة
index.php?module=thu

ننتظر حتي يحمر الوجه قليلا ثم نخرج الصينية ونضع عليها البيضة المربوبة بالملح والفلفل الاسود واللبن ونتاكد من اننا بنسقي كل الصينية والجوانب




ثم نعيدها للفرن تاني ونظل نتابعها كل شوية لما نلاقيها احمرت نخرجها

index.php?module=thu
وناكلها بالهنا والشفا 0
كتبت : Coeur de Rjeem
-
تسلم الايادي حبيبتي
مبروك الوسااااااااام
نورتي القسم
في انتظار المزيد حبيبتي
كتبت : Tina 1988
-
كتبت : um rawan
-
تسلم ايديك الحلوه
قلاش شهي ولزيز
كتبت : دمعه أمل...
-
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
ماشاء الله حبيبتى

شكله جميل وفكره جديده البسطرمه

انا ع طول اعمله باللحمه المفرومه

تسلم الايادى ياقمر

نورتى القسم

:)
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

بوراك محشي بطاطا و لحم مفروم

السابق

الخبز المقلي للفطور

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , المحشي , الخلاص , بالصور , بسطرمة