عرض مشاركة واحدة
كتبت : um rawan
-
المكرونه بالحم الضاني

72983.gif
bcjvxshag46g5j09d2b.


2217729837_c204d7553


pic7.jpg

من صنع ايديا وحات عينيا
المقادير--------------------كيس مكرونه اي شكل تحبيه وعلي عدد الاشخاص ممكن تعملي كيسين------------------ 4 بصلات كبار---------------- لحمه ضاني مقطعه مربعات متوسطه الحجم خاليه من العظم--------------- فلفل رومي احمر واخضر واصفر لو امكن --جزر---------------شطه خضراء-------------- ملح ----فلفل-------------ورق غار-------------هبهان--------------بهارات مشكله حسب الرغبه----------------زيت--------------ماء-------------طاطم او علبه شوب طماطم ----------مكعبين ماجي---------------- معلقه صلصه--------------- ثوم------------

79323c5ebc4a72ae3e40


10041110351321.jpg



10.jpg

الطريقه




نسلق المكرونه ونصفيها من الماء ونتركها جانبا-------------------------------- نقطع البصل ونضعه في قدر ونبدا نحمره بشويه زيت لين يصير لونه زهبي نضع فيه ماء قليل ونقفل عليهو القدر لين يبدا يدوب شويه ----------------نضع فيهو اللحم المقطع مربعات ونزيد الماء ونضع الهيل والقرنفل ورق الغار والملح والقرفه ونقفل القدر شويه بعد ذلك بمعلقه الخشب نقلب البصل واللحم وتكون البصله دابت نضع الجزر والفلفليه والتوم والطماطم ومعلقه الصلصه وباقي البهارات المطحونه -----------تكون مسبكه خالص وتقيله ---------------بعد ذلك نضع من الصوص قليلا قليلا في المكرونه ونقلبها حتي يكتمل الصوص وتصير المكرونه لونها احمر من الصوص وبالهناء علي قلبكم جربوها حا تعجبكم


mis5-3e465776f1.jpg