عرض مشاركة واحدة
كتبت : sagda
-
شــــــــــــــــــــوربه مكعبات اللحم بالحمص:

شــــــــــــــــــــوربه مكعبات اللحم بالحمص:


المقادير:


مكعبات لحم مقطعه / كوب من الحمص مسلوق/نص كوب لسان العصفور / معلقتين زيت/بصله مبشوره /صلصه طماطم /2 بقدونس وكسبره خضرا مفرومين / معلقه بهارات مشكله /ملح و شطه حمرا


الطريقه:

فى وعاء نضع الزيت حتى يسخن نضيف اليه البصل حتى يحمر ثم الفلفل الاسود ثم مكعبات اللحمه وبقلب ونضيف البهارات نتركها 5دقائق مع التحريك ثم نضيف صلصه الطماطم او عصير طماطم نتركها تتسبك بعدها نزودها كوب ماء ساخن تكون مكعبات الحمه دخلت على سوا نضيف نص كميه البقدونس والكسبره اول ما توصل للغليان اضيف عليها لسان العصفور لحد ما يستوى اضيف الحمص المسلوق ثم باقى كميه البقدونس والكسبره والملح والشطه لماتغلى واتاكد ان كل شى استوا افرك عليها معلقه نعناع ناشف واغطيها واطفى النار