عرض مشاركة واحدة
كتبت : ام زيزى
-
اسرار عمل الزبادى فى المنزل



تجيبي كيلو لبن سايب ويكون كويس وفيه قشطة وتغليه

وبعدين تسيبيه لما يبقى داااااافي وليس ساخن او بارد وتجيبي علبه زبادي

وتربيها كويس بالمعلقة لحد ما تسيل وتحطي عليها شوية لبن ومعلقة صغيرة سكر عشان المزازة

وتدوبي وبعدين تضيفيها لل لبن الدافي وتقلبي كويس بمعلقة لحد ما تتجانس

وتصبيها في كبايات ازاز بتاعة الشاي على صنية وتغطيهم بفوطة غطا الصنية

وتكوني مدفية الفرن وتدخلي الصنية من بالليل لحد الصبح (والفرن مقفول طبعا )

او تجيبي صنية وتمليها انصها مية دافية مايلة للسخونة وترصي الكبايات فيها


تغطيهم بفوطة نضيفة وتسيبهم في مكان دافي من بالليل للصبح

وبعدين لما يبقى زبادي تحطيه في التلاجة

وممكن تضيفي حتة شكولاتة او فراولة او خوخ او موز

انضف واوفر 100 مرة من الجاهز الكيلو بيطلع 6 كبايات شاي


واي خدمة


الزبادى 00004154.gifالزبادى 00004154.gifالزبادى 00004154.gifالزبادى 00004154.gif