عرض مشاركة واحدة
كتبت : *قمرهم كلهم*
-
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى