عرض مشاركة واحدة
كتبت : Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة *قمرهم كلهم*:
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى

نورتيني حبيبتي
اولا لو دققت في العنوان راح تلاقي العجينه المورقه السهله بطريفتي
يعني انا بعملها لما ما يكون عندي وقت
و بالنسبه لطريقه عجينه المورقه العاديه الخاصه بالكارواصون الفرنسي
في تنعمل ب 9 مرات وتترك ليله امله بالثلاجه قبل تشكيلها و ينحطلها شوي خميره
و اي شي تاني انا تحت امرك يا حلوه
نورتيني