عرض مشاركة واحدة
كتبت : habibat zaujaha
-
[/FON

شرايح سكالوب الدجاج المحشية
hh7net_12816982491.jhh7net_12816984081.j
hh7net_12816984092.j
المقادير

شرايح صدر دجاج *ملح زنجبيل *فلفل اسود
الحشو
سبانخ *فلفل احمر مشوى مقطع شرايح*

لتغليف
بيض مخفوق مع ملح فلفل اسود *بقسماط مطحون
زيت للقلى
الطريقة
نضع الحشو طبقات فوق الشرايح بعد تتبيلها بالبهارات
hh7net_12816970661.j
تلف الشرايح ونمسكها بعود الاسنان الصغير
hh7net_12816970662.j
نغمسها فى البيض تما فى البقسماط
تما نقليها حتى تحمر شوية
hh7net_12816970663.j
وهنا بعدما قليتها غطيتها بسلفر عشان لاجف وتعطينا طراوة حلوة
hh7net_12816970664.j
نقدمها
hh7net_12816981192.jhh7net_12816981204.j
ونقطعها من المنتصف
hh7net_12816981193.jhh7net_12816981205.j
ونقدمها لااغلاء الناس