عرض مشاركة واحدة
كتبت : habibat zaujaha
-



(البيض الاسكتلندى) shgfivqyh7yrrx9stsn.
السلام عليكم
الكفتة المحشية ( البيض الاسكتلندى)
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835232132.j

(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835232131.j
المقادير ****
لحم مفروم **بصل مفروما نااااااااعم**قليل من البقسماط
نطحن المقادير السابقة مرتين فى الفودبرسر
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835234931.j
نضيفلهم ملح فلفل اسود بهارت الكفتة
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835234932.j
الحشو ***
بيض مسلوق
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835234933.j

التحضيررر*****
ناخد من خليط اللحم المفروم نفرده بايدنا بشكل مناسب
كما فى الصور ونضع فى كل حبة بيضة مسلوقة ونسكر الاطراف على البيضة

(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835201.jpg
نضعها فى بيض تما فى البقسماط
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835212.jpg(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835213.jpg
ونقليها بزيت غزير حتى تتحمر
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835214.jpg
ولما تبرد شوية نقطعها من المنتصف ونقدمها
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835232132.j

وهده صورة قديمة عملتها للكفتة
(البيض الاسكتلندى) hh7net_12835232131.j