عرض مشاركة واحدة
كتبت : زهرة الليمون
-
صينية كوسة باللحمة المفرومة من صنع إيدى ومش منقولة

أحلى صباح على عيونكم النهاردة هقدملكم أكلة واااااو روعة من تأليفى وصنع إيدى

shgfivqyh7yrrx9stsn.



يارب تعجبكم,,,,صينية كوسة باللحمة المفرومة شهية ومفيدة وصحيةخليكم معايا بالصور’’’’
المقادير:
كيلو كوسة طازجة
ربع كيلو لحمة بقرى مفرومة
فلفل أخضر حار
بصلة كبيرة
عصير طماطم ملح ـفلفل إسود ـتوابل اللى تحبيها
الطريقة
اولا تغسل الكوسة وتقشر وتقطع حلقلت وتكونى معصجة اللحمة يعنى تشوحيها مع البصل والفلفل الأسود والتوابل والفلفل الأخضروالملح
ثانيا تدهنى الصينية بالسمن وتقطعى بصلة صغيرة حلقات وتضعيها فى الصينيةوتحطى نصف كمية الكوسة وبعدين هتحطى اللحمة المعصجة وبعدين تضيفى باقى الكوسة ذى ما فى الصورة g7xutkgdk5fs.jpg

وبعد كدة تكونى محضرة عصير الطماطم[البنادورة]وتضيفيها علي الكوسة وتحطي حلقات بصل و2فلفل أحضر سليم على الوش وشوية ملح وفلفل إسود وتوابل وتحطيها على البوتاجاز شوية حتى تبدئ فى النضج ذى الصورة ونضيف مكعب مرق على الوش يعطى طعم جميلxcfw9nz9w52h.jpg
وبعد كدة نحطها فى الفرن حتى تنضج جيدا وااااو مش قادرة أقولكم على الريحة قد إيه جميلة وتجوع ودة شكلها بعد ما إستوت ريحة وشكل جنان9a0deff6o5yc.jpg
ممكن نقدمها مع أرز بشعرية أو معكرونة محمرة وسلطة أو مخلل كما تحبون إتفضلو والطعم روووعة بالهنا والشفا w893837lphjb.jpg
يارب تعجبكمbq3hzlejqidc.gif00002225.gif