عرض مشاركة واحدة
كتبت : habibat zaujaha
-
اسكالوب وكباب دجاج بانيه على طريقتى

246572264.jpg

ar551085e8xrhwxvhk9v

997lhxlworczm7brkblm

اسكالوب وكباب الدجاج بانيه على طريقتى

6cx67p77hcgvxm0xv9.j


المقادير
كيلو او نص كيلو صدر دجاج حسب عدد الاشخاص**بصل كبيرة **2 سنة ثومة **ملح فلفل اسود
لتغليف
بيض وبقسماط
الطريقة
بنسلق الدجاج مع ورق الرند وهيل لمدة 10 د
اولانطبخ ادجاج اكتر من 10 دقايق
wx8mo7ftmsi31bv211k.
نفتت لحم الدجاج ونفرمه مع البصل والثومة ونضيف الملح والفلفل الاسود
3r7h0a4g6x7rsg5pgeaz
وهنا فرمته وجاهز
ddimmj6fpkfo3borm99.
نتركه بالتلاجة ربع ساعة نسويه بشكل الكباب العادى وندخله فى سيخ وبعدين نغمسه فى البيض تما البقسماط
ai2hvt7gtaj67ukp98za
ونقليه
tuxd4tubprahh1rx9bc.

vfg06vygdkz23xrrq9e.
والجزء الاخر نعمله بشكل اسكالوب ونغمس فى البيض تما فى البقسماط ونقليه على نار عالية
4aj3ej7lmq5n2y44to66
بعدما قلينا السكالوب رشيت عليه جبنة رومى مبشور
h8pez8quobf6sxuh3m0.
ندخل السكالوب للفرن من فوق فقط عشان ندوب الجبنة
jmq4ry24tzy43atpkhdl
التقديم والشكل النهائى
6cx67p77hcgvxm0xv9.j
وسلطة باندجان مشوي ودولمة مشكلة راح انزلها قريبا فى القسم
5f2n4xxxq23mengzlzeg
وهدا السكالوب
uuzuqu2r3y8osiu1q3tu
وهدا احلاء طبق لااول رد
6cx67p77hcgvxm0xv9.j
ودمتم برعاية الله