عرض مشاركة واحدة
كتبت : دينار
-

shgfivqyh7yrrx9stsn.

عشان مصر بلدي الغالية مشهورة بالفول والطعمية

انا طبعا بحب الاتنين

واسكندرية كمان بلدي الغالية مشهورة بحاجتين الكبده الاسكندراني والفول بالسجق والصلصة الحار

المقادير

فول بنشتريه جاهز او ندمسه بالبيت
1mdx7qxeatmvwbsy5vt.
6 سجق
1znsfc2p8dxrbs23lgw9
بصلة صغيرة وفلفل اخضر وثوم

yqxxzti6h3t3o8a7n726
معلقة زيت اوسمن انا هستخدم زيت



معلقة صلصة كبيرة جاهزة

upst4ivpf9jyg0b17zm.

الطريقة:


اولا بس الفول واسهل طريقة باستخدام كوباية صغيرة


نضع الزيت في حلة ونشوح الثوم ثم البصل واخيرا نضيف لهم الفلفل

v5h5ln8d4yanw10kiwjm
ثم نضيف لهم الصلصة وشوية ماء ونتركهم يسبكوا
1fx64xzjhoe49a31x.jp

السجق نضعه بطاسه وعليه شوية ماء عشان ينزل الدهون ثم نصفيه من الماء ويقطع حلقات
9uexk98hsd4mixzshvci
rrr0divk5jp5h122p6su
نضيف الفول للصلصة ونتركه قليلا حتي يتقل القوام
1ia6qqh681posqy81jmz

نضيف السجق للفول ونقلب ونزود ربع كوب ماء ونخفض النار ونتركه يتسبك

kpbvm4mi18iy8cdho7o.


الطعمية:


قبل كده نزلت طريقتها علي المنتدي


بنشكلها بالشكل ده
b61bip3smwpow9cwo4fd

نقليها بزيت نقي وغزير
index.php?module=thu


تقدم ساخنة


ده الاكل كله الفول بالسجق والطعمية وعسل اسود وكريمة وجرجير وخس


c3mdzkx1jhxirgz7t9.j
وجبنة قريش هاكلها انا عشان الرجيم بس هاكل لقمة فول هههههههههsmile27.gif