عرض مشاركة واحدة
كتبت : دينار
-
السلام عليكم اختي الحبيبة

مااكتر طرق طهي اللحوم والاسماك والدجاج هقولك بالاختصار

اولا اللحم

لو بتحبي مسلوق هاتي اناء به ماء وقطعي بصلة وورق غار وحبهان واغلي الماء ثم اضيفي اللحم المقطع وعندما تجدي اللحم بدء يستوي اضيفي الملح بس كده لحم مسلوق وشوربه كمان

ممكن تجيبي اللحمه وتقطعيها ومعها بصل وفلفل اسود وماء وشويه ماء وتغطي بورق الومنيوم وتدخل الفرن حتي تستوي

الدجاج يقطع ويغسل ونحضر نفس الطريقة السابقة لسلق اللحمه بس نحط الملح مع الماء وبعد السلق نضع الدجاج في صينية وندهن الوجه طماطم معصورة وتدخل الفرن

ممكن كمان تدخلي علي الاطباق الخاصة اوالمتنوعة وهتلاقي وصفات كتير

تقبلي مروري