عرض مشاركة واحدة
كتبت : دينار
-

حبيت اعمل الكوسة بالبشميل بس حبيت اغير عشان لمستي الخاصة ههههههه

shgfivqyh7yrrx9stsn.

بجد انا بحب جد ابتكر بابسط الاضافات عشان التغيير مطلوب

المقادير:

نصف كيلو كوسة
wou2k3r2eo3sh09p70g.
وبصلة

طماطم

لحمة مفرومة انا من عشاق الطبخ بالمفروم بحسه خفيف وطعم
ملح وفلفل اسود

معلقة دقيق ابيض وكلمة السر 2 معلقة بقسماط

معلقة لبن خالي الدسم انا عندي بودر ممكن تحطي من اللبن الحليب عادي بس خالي الدسم
pqsqxhh3h9wv9vv1jcu.
معلقة صغيرة جدا زيت زيتون

الطريقة:

قطعي الكوسة شرائح رقيقة
ثم توضع في اناء علي النار وعليه ملح وفلفل ولما تستوي قليلا نخرجها
nrzu1j09dy82eotli1na
توضع بصينية وعليها اللحمه المفرومة

لعمل اللحمه ابشري البصلة وحطي عليها شويه ماء وطماطم رفيعة وبهد كده اللحمة ونقلب حتي تستوي
p0kk1dgssemdlhcvdgwe
بعد كده نعمل البشاميل ازاي هقولكم من غير ولا نقطة زيت نحط الدقيق والبقسماط في اناء ونقلب حتي تغمق ثم نضع اللبن المذاب في ماء ونقلب بالمضرب اليدوي وكمان نضع الفلفل والملح
32p8su351xlfkt0utbb.
sbm3yiui5dckf8ydmbut
ثم نضع الباشميل علي وجه الصينية ونضع زيت الزيتون علي الوجه وندخلها الفرن
7uy6n02l9qk81w8l3kax
hqumgyc9k6wt7hvqzbo8

ونخرجها لما يحمر الوجه

fg177pvncsu8bd3wbq2w
685heork6r8fbg4k4jf.
سلاطة الباذنجان:

باذنجانه تشويها في الفرن وتقشر
vcag0wgscbzq81w4fu5.
ونضع عليها البقدونس وفلفل اخضر وفص ثوم
mxegv4lnceexxt71kavi
وزيت زيتون وخل وليمون وكمون
5hzwnc52422y4xmvaikn
ونقلب بالشوكة
hi8hon5naa1qtc77fko.
وتقدم

يارب تعجبكم