عرض مشاركة واحدة
كتبت : كلمة صدق
-


hps4gcwtljgm2warev0.



اول مشاركة لي بالقسم الميز ده اتمنى انها تعجبكم

مسقعة باللحم المفروم
لكنها مختلفة شوية لانها خفيفة وبدون اي دهون


باذنجان مقطع ورشيت عليه ملح عشان يصفي ميته

vv2d4boqmijh3rau1dm.

فلفل اخضر مقطع

ina2zyiu5tsxu2hcndev

بصل مقطع شرائح

d2v0n172atchl944k.jp

وطبعا صلصة مذابة في شوية ميه ومتبله بالملح والفلفل الاسود او عصير طماطم (بس نسيت اصورها )

وللحشو ..

لحم مفروم + بصل مفروم

we8z6mtuqtnmr7cjqzg.

نبدأ نشوح اللحم والبصل على النار بدون اي دهون واول ما اللحم لونه يتغير نتبله بالملح والفلفل الاسود ونضيف له شوية ميه عشان يستوي

1x65k66vyds24jd4v8y9

وفي تفس الوقت نسوي الباذنجان على صاجة مدهونة شوية زيت عشان تديله لون

zujohcrusavnxzu28lrr

ودي بعد ما احمرت وقلبتها على الناجحية التانية

6jowkobztrletthjyrw.

بعد كده نرص الباذنجان في صينية او بايركس ونرص فوق فلفل اخصر وبصل

tze84c8ceughk3179bss

وبعدين نحط طبقة لحم مفروم وبرضه نحط عليها فلفل اخضر وبصل

ywdjfzeghofafhwsclv.

ونرص طبقة باذنجان تانية وفلفل اخضر وبصل :)

8l7qihh428leq4sn4k.j

واخر حاجة نضبف عصير الطماطم او الصلصة

7urv9emov4ygrpvg7cza

وندخلها الفرن

وهنا بعد ما اتسوت

izk6q8f003iwxeznrqz.

اتفضلوا

a7tu6ojuq764ehnm8hqv



h6r3ftyj5nq9iydh0bz6