عرض مشاركة واحدة
كتبت : Coeur de Rjeem
-
اهلا باحلى عضوات لاحلى منتدى
jxywg81gp0aof0oy0j8m
امس عملت رز بالسمك على السرررررريع
وقلت لازم تشاركوني
جبت فيليه سمك وصلصه طماطم انا دائما بجهز كميات منها واحطها بالثلاجه
وهي
طماطم مقطعه
ثوم
اعشاب عطريه
توابل
فلفل احمر مطحون
اطبخهم مع بعض وبعدين اطحنهم
00004154.gif00004154.gif00004154.gif
حطيت السمك مع الصلصه والفلفل الحامي فوق النار
3jwyb0yjyp7t8a5zuab.

تركت السمك 5 دقائق في الصلصه وبعدين نزعتو
اضفت ماء مغلي للصلصه وحطيت عليها ملعقه زبده ورز من النوع الي يكون مطهو بالبخار
وفي انتظار انو الرز يبقى جاهز
حضرت السمك
جبت بقسماط و خردل ديجون
6hq87ao9oq1r1j9cv4s.
دهنت كل قطعه من الجهتين بخردل ديجون ومررتها بالقسماط
rp28bsx9nbmjx6jbg.jp
قليتهم في زيت سخن
00004154.gif00004154.gif00004154.gif
هنا الرز بعد ما اتشرب الصلصه
pdzlwy9dvgg037egt6p.
00004154.gif00004154.gif00004154.gif00004154.gif
وهنا الطبق لاول رد اتفضلوووووووووووو
hw8xfvqj4fmy1kmn8vlq

صدقوني طعم السمك رااااااااائع
جربوه وادعولي 00004154.gif
في امان الله