عرض مشاركة واحدة
كتبت : سمرا مصر
-
الفراخ البانيه بالصور من مطبخى

المقادير حسب عدد الاسرة
honey-1204359055.gif

المكونات
صدور فراخ مقطعه بانيه
للتتبيل
بصل
ملح وفلفل اسود
خل وليمون
سماق وكارى
هيل وكمون
بهار مكون من جوزه الطيب وقرنفل وقرفه
وكبابه صينى
الطريقه تخلط جميع المكونات وتضاف لقطع الفراخ بعد غسلها جيدا وتوضع بالثلاجه لمده خمس ساعات

ودى شكلها
a7efc3acfd.jpg

5vcjoekzo5eofwfqsqy_
وللبانيه بيض مخفوق
ti5hifbjil02gbtw82l0

f679303245.jpg
دقيق بقسماط مع دقيق عادى مع ملح وشطه حسب الرغبه

cd4ee61dcf.jpg
k7j28abv4otf0hqvog8c

توضع الفراخ فى البيض ثم الدقيق حتى تنتهى من كل الكميه بهذا الشكل

8554267412.jpg
1jxmk5u2nghkd81hnjke
وتحمر فى زيت غزير انا نسيت اصور الخطوة دى
وبتكون فى الاخر بالشكل دى

0286a8bcae.jpg
asndzjmxa8gf6mhbdikn
وقدمتها مع مكرونه باشمل وبطاطس محمرة

7f96c67ba0.jpg
6cxdnjyd6sa6teyuo4i_
وبالهنا ويا رب تعجبكم الصور :zyxr_1257: