عرض مشاركة واحدة
كتبت : زهره الاسلام
-
الدجاج المشوى على الزجاج

m1yvggo3ui6ujhc22wla

qkl0qn7lwcjwnhwl5p41
اهلا حبيباتى الغاليات
انا من فتره طويلة شاهدت طريقه شوى الدجاج على زجاجه و فى بدايه الامر استغربت وقلت مش معقول اكيد الزجاجه حتنفجر جوه الفرن
بس قعدت ابحث على النت وجدت ان البنات قالوا انها طريقه آمنه والفراخ بيكون طعمها حلو جدا وشهى
فقلت اجربها وربنا يستر
المهم جربتها وطلع طعمها راااااااااااااااااااااائع فعلا وشهيه جداااااااااااااااا
يا ريت تجربوها wink.gif


اولا تتبيله الدجاج
يا ريت تجربوا هذه التتبيله طعمها راااااااااااااااائع واكثر تتبيله جربتها وعجبتنى
للفرخه الواحده :
ا كوب زبادى
4 ملاعق زيت
2 ملعقه صلصه طماطم
2 ملعقه عصير ليمون
2 ملعقه خل
3 فصوص ثوم مطحونين
3 ملعقه ماء بصل
معلقه صغيره لكل من ملح , فلفل اسم , كركم , بابريكا , كمون ,جنزبيل , حبهان مطحون

f633zxezt6r8qqpu286j


اقوم بتتبيل الفراخ واضعها فى الثلاجه ليله كامله

drr1cow50bpg9wm5gwr.


احضر بعد ذلك زجاجتين واغسلهم جيدا واملئهم بالماء واضع الفراخ على الزجاجه
واضع الزجاجه فى صينيه بها نصف لتر ماء
او اذا اردتى يمكنك وضع باقى تتبيله الفراخ فى الصينيه واضافه لها خضروات مع اضافه الماء وبيكون طعمها رائع ودسم جدا
( انا وضعت خضار وتبلته بالزعتر والزيت والملح ووضعته فى ورق سوليفان )

9pwuuwx4xedow5znis.j


اتركهم فى الفرن لمده ساعه ونصف او ساعتين واذا وجدتى ان الماء جف فى الصينيه اضيفى ماء بالتدريج مره اخرى حتى ينضج الدجاج

uxogfrp8qwhedbbmoet.


وهنا بعد تمام النضج

zpvwdvpn46y237xgyw.j

يا رب تعجبكم وتجربوها
t1pbg0rqdad24eqk0.gi