عرض مشاركة واحدة
كتبت : honey
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕:
تسلم الايادى هونى

بجد شكله روووعه وشهى جدااا

بس سؤاااال يعنى نضيف ع الكسكس زبده وزيت بدون طهو ع النار؟؟

وان شاء الله انتظرى تطبيقى لان عندى منه كتيير ومش بحبه ومش عارفه اعمل بيه ايه

وعجبتنى جدااا طريقتك
تسلم ايدينك الحلوه ياقمر

احلى وسام وتقييم

:)

اهلا بالغالية بوسي
ايوة تضيفي له زبدة أو زيت و شوية من مرق اللحم و تقلبي من غير ما تحطيه على النار
و هو حيتمدد
و انتي شوفي بعد ما ينشف المرق اذا صار طريا
و اذا لسة ضيفي مرق ساخن شوية شوية
بانتظار تجربتك
و شكرا على الوسام يا عسل مع انه الموضوع قدييم
تحياتي..