عرض مشاركة واحدة
كتبت : دينار
-
شاورما لكن بدون زيت اوسمن (من مطبخي)

13508ojqbt3.gif

[IMG]58yd74iurda2ladm1p43[/IMG]

000002454.gifاكيد كلنا بنحب الشاورما سواء لحمة اوفراخsmile21.gif


لكن بالمطاعم والمحلات بتكون دسمة جدا smile05.gif

اليوم عملت شاورما صحية وبجد طعمها جميلللللللللللللللللللللللل


عجبت جوزي جدا جدا


من غير مااطول عليكم هدخل في التفاصيل



لحمة بفتيك حمراء وبنزيل منها الاجزاء البيضاء
g73kg176owgsj0lxy5ww

بصلة مبشورة ناعم جدا
5b5q4jnt6lmsv13uuzv.

2 معلقة خل ابيض
9gtgt4fwhdlzspl5uf8m

ملح وفلفل اسود


توابل اللي بتحبيها والموجودة عندك
k78dnjxxcwg14e7e3l2u
استخدمت( بودرة البابريكا ورشة زعتر وزنجبيل وبودرة فلفل الوان ) واي توابل تانية ممكن قرفة او ممكن من غير توابل عادي
fh11koookiu1fjiltqcv

طماطم واحدة صغيرة وفلفل رومي اواخضر




7w4jyb3qautk5x3y8yyw
نقطع اللحمة بطريقة الشاورما رفيعة


ونبشر البصل

ونضع ماء البصل عليها
fjwojznb5hfzq5qvc5n.
مع ملح وفلفل اسود


وندخلها التلاجة ساعتين او 3 ساعات


نخرجها ونضيف التوابل الاخري

q4ajrr6jtwf7etmppo2n
ونضعها في طاسة ونتركها تنزل الماء


ونضيف لها شوية ماء ونقلب وهكذا حتي تمام النضج
4ye4nqlscc1udy37tr.j

قبل تمام النضج بقليل نضيف فلفل وطماطم ونقلب


وتقدم ساخنة


اكلت جنبها ارز مسلوق عادي بس مضاف اليه بودرة كاري في ماء السلق
ckd751njh1sy3i11p8r8

تقدم مع الخس والمايونيز ويفضل دايت (بس ده مش دايت مايونيز عادي )

0wbs255zx3076m19133.

وبالف هنا00000245.gif