عرض مشاركة واحدة
كتبت : مامت توتا
-
دجاج مشوى من مطبخ هنا

0svfloral18barwx6zq4


qkl0qn7lwcjwnhwl5p41

المره دى فرخه مشويه
تعالوا شوفوا عملتها ازاى
*******************************
المقادير

crscc2zqw6gwe70j464.


فرخه وزنها حوالى 2 كيلو

xtc3mncg6whvvx97f58j


بصل بودر

توم بودر
مسترده
ليمونه

1ttiy2c4p677en749du9


صويا صوص

التحضير
********************

i55eq0zo7mj3w4aqi0o.


اولا لازم نفتح الفرخه
نعمل فيها فتحات
rj5okaxah0fi2tr27im.


خلطنا المكونات على بعض

وبعد كده دهنا الفرخه من بره

وجوه علشان التتبيله تتغلل
داخل الفرخه وتترك فتره طويله شويه
وتوضع فى التلاجه

k645ex35jructz35ldm.

هنا بعد ما قعدت فتره فى التلاجه
وخرجتها ويا عينى
كتفتها

v30cpthvf8y93w2ye6r1

الجميل هنا متكتف وعلى السيخ
تحت الشوايه

hdn0sjfpb7kr8c0gzd73
ياعينى الجميل هنا خرج من البوتاجاز
انا بسبها تحمر اوى لان الجلد بيتشال
وكمان اللحم يستوى
وكمان الفتحات اللى عماتها بتسوى الفرخه اوى من جوه

n6ha3uc8mxzhyomthmfj

هنا بقى طبق رز الحلو اللى فيه انه
رز مخلط ابيض مع اصفر ازاى هى مش
افتكاسه كان باقى عندى رز اصفر
وعملت شويه ابيض
وانا بقدمالاكل خلط الارز على بعضه وطلع بهذا الشكل
ملحوظه هامه يا بنات
التتبيله لايوجد فيها ولا نقطه زيت
يعنى البصل البودر والتوم البودر
والصويا صوص وليمون بس لاغير
وممكن الاستغناء عن الصويا صوص
بالف هنا وشفا
smile11.gifsmile11.gifsmile11.gif