عرض مشاركة واحدة
كتبت : عود مسك
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أم عمر و توتة:




حبيباتى فى احلى منتدى..

اقدم لكن طريقة الفراخ المحشية بالفريك..

لذييييذة و ان شاء الله تعجبكوا..


المطلوب..
فرخة مغسولة جيدا جدا..
1 طماطم مقشرة+ 2 فص ثوم + بصلة صغيرة + ملح
+فلفل اسود+ملعقة مسطردة + ملعقة صلصة +ملعقة زيت..
يضرب الجميع بالخلاط ثم تتبل به الفرخة من الداخل و الخارج..


تترك فى الثلاجة حوالى 3 ساعات..





بصلة مبشورة + ملعقة زيت..





توضع على النار حتى تذهب..






يضاف الفريك بعد غسله جيدا و نقعه فى ماء
ساخن ساعة..






يضاف القليل من الماء +ملح بسيط+ فلف اسود
و يترك لينضج نصف سوا..


تحشى بها الفرخة و توضع فى الكيس الحرارى فى
صينية و توضع فى الفرن حوالى ساعة الى ساعة و نصف
حتى تنضج..
















ان شاء الله تعجبكوا..

لا تنسونى من صالح دعائكن..



احبكن جميعاااااا...




انا مش حاخد اول طبق

انا حاخد الموضوع كله بما فيه وممنوع الاقتراب او حتى التصوير

ام عمر ابداع وفن واتقان واكيد تقيم مع وسام مع حب واحترام