عرض مشاركة واحدة
كتبت : KEERA
-
فطورررى فى رمضان للاسرة الكريمة


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

jbv9vl5fhnjvroer2ck.

بنات اسعد الله اوقاتكم جميعا
خضت التجربة وعملت فطار للاسرة الكريمة فى رمضان
والحمد لله التجربة نجحتsmiling.gif
وفرحتى كانت ماتتوصفشgrin.gif
المهم ربنا يستر على اسرتىblink2.gif


اليكم اللى عملته:
اولا عملت ارز بالخضروات

اللى عملته الغالية
عراقية انا وهذا رابط مووضعها
http://forum.rjeem.com/t107825.html
1- قطعت جزر وطماطم وفلفل
yqn8bm8iyrvyudt7yx7n

2- احضرت بزلاء وهى كانت مجففة بالفريزر عندى
5rsvyrr29dk2dopb2urg

3-قمت بفرم البصل
6uiitl0j14sqf9fvtg2h
كل المكونات السابقة مقدارها حسب مقدار الرز

4- حطيت بالحلة الزيت وبعدين الجزر والبصل وشوحتهم شوى
dodbsc94a8e6u3k30y6e

5-وبعدين حطيت البازلاء والفلفل
9zhwvd9ozwfta7emw8kv


6-كنت غسلة الرز وبعدين حطيته
yaxxcwx2yp31x9etg71.

وقلبت شوية
76xn2rs7i8b1tt9e0b82

7-وبعدين الطماطم

hqwjtbb4s83fr0otf4m.

8-كنت مذوبة مكعبين ماجى فى ميه مع ملح وفلفل وشوية زعتر وكمون
oxferzo1ino636th46yk

9- سقيت بهذه الشوربة الرز وتركته يستوى
ot5kiu1tk68wpaow3r5.


نروح على الفراخ

1-جبت الفلفل الحار

djpw75tw7lzsktklbc4.

2-قطعته وحطيته مع كل هذه المكونات
zffmdpy0kzet77qcr4al

وهى عبارة عن:
بصل
ملح -فلفل اسود -زعتر -بابريكا -قرفة -حبهان -ورق لورى -نعناع
خل

3-جبت الفرخة وتبلتها بكل المكونات
zh2dyqk4obavxngs4kdo
وحطيتها بالثلاجة حوالى ساعتين

4- خرجتها من الثلاجة

c6lv4h2xkjsibhyxfu.j

5-لفتها بورق فويل
وحطيتها فى الفرن لتسويه
rrmwkx8cbfonyzqgdz2.

6- خرجتها من الفرن ووضعتها فى الشواية لتتحمر(تركتها تتعذب شوى)
jeo50c2njtqtbdzxdy25

من هنا وموبايلى فصل واضررت اصور بموبايل تانى فلا تأخذونى الصور من هنا مش واضحة
المهم
*عملت سلطة حلووووة أوووى عشان ناكلها مع الرز والفراخ
نسيت اصور الخطوات
هى عبارة عن:
1-كميتين متساويتين من الكاتشب والمايونيز
2-حبة فلفل اخضر متوسطة الحجم
3-شوية خل وشوية ميه
4-ورشة ملح خفيفة
كل هذه المكونات حطيتها فى الخلاط
لحد ما تحصلى على قوام متماسك
وهذا الشكل النهائى
0pidx75oqrxquvmqhxf.


knv050yr3tz3i2fxhdpm

ibj8d1ltg4m4u33pdii.

معذرة الصور النهائية وحشة

والحلو كان كريم كراميل بالبسكويت والموز
لكن وضعته فى قسم الحلويات
يارب يكون الاكل عجبكم
دمتم بخير
:)