عرض مشاركة واحدة
كتبت : أم عمر و توتة
-

بالارانب... 58yd74iurda2ladm1p43



ازيكم يا قمرات..بالارانب... icon7.gifبالارانب... cmei01wco07xh447ocx.

طبعا الملوخية بالارانب غنية عن
التعريف..
اكلة روووووووعة و البيت كله عندى
يعشقهاااااا..( فيها سررررر..)..و يشجعوا
جــــــدا يوم اكلها..بالارانب... mr35h76hirhb6ny7zjv.

حبيت اقدمها لكم (و معاها السر طبعااااا..)
..و ان شاء الله تعجبكوا..



بالارانب... do5hayk32jg382uenz13

تغسل الارانب جـــيـــدا..و تقطع..
فى اناء..نضع على النار قطعة من السمن + 2 فص مستكة+بصلة
متوسطة مقشرة..
نقلب حتى تذوب المستكة ثم نضيف الماء..
و عندما يغلى نضع الارانب..
نضيف الملح+ورق لورا+حبهان(هيل)
و تترك على نار هاااادئة حتى تنضج
براحتها...


بالارانب... c68yshfkd5qyv0t6dl9u



تصفى من الشوربة و تحمر
فى زيت+سمن..


بالارانب... xrjjgyrw88xfnvje2v5y


الملوخية..

نصفى مقدار من الشوربة و نضعه
على النار+بصلة صغيرة مبشورة
ناعم +ملح بسيط+فلفل اسود.. حتى تغلى..


بالارانب... 23fp35hawcejr7isg1g.



ثوم مفرى+كسبرة ناشفة..
و نضع جزء منها فى الشوربة اثناء الغليان..بالارانب... baz52ppi39agcfby89r.


بالارانب... 91zdi9wb03gpdqk9dqk.




بالارانب... psuunxyf7imlk4cj5yva



نضيف نصف ملعقة صغيرة سكر..(ايوه سكر..)


بالارانب... 2sp7tm4v7cuwnqthetzt



ثم نضيف الملوخية المخرطة..
و نقلب..ثم التقلية و هى ساخنة..

الرائحة..مممممم..وااااااااااااااو..رووووووعة...بالارانب... 8th20x78t37wcaedqvca


بالارانب... mukm0mxhw5wc2xpfd9sd




بالارانب... 1er554ibzox9e61te837




الف هنا و شفا..



بالارانب... 2aep96o6t0r8h4kyevk3


طبعاتقدم مع ارز ابيض بشعرية
و سلطة خضرا..(و الاجمل حامية شوية..)



بالارانب... od8lqbxlffibvvf0cpka



بالارانب... q90ek6amyhui52ud68ib