عرض مشاركة واحدة
كتبت : أم عمر و توتة
-
بطاطس متوسطة نقورها ثم نحمرها فى زيت غزير
و سنقوم بعمل طبقين مختلفين منها..


الاول..بطاطس محشوة باللحم..


فى طاجن نضع شرائح بصل و طماطم و فلفل..
و نرش ملح+ فلفل..
(القلب الناتج من تقوير البطاطس نحمرها و نضعه مع السابق..
لكن الاولاد اكلوها بالهنا و الشفا..)



نحشى البطاطس باللحم المعصج المضاف اليه طماطم..







نضع قليل من الجبن الموتزاريلا على الوجة
(ممكن الاستغناء عنه)






ثم نضيف قليل جدا من الشوربة
و نغطى بالفويل و نضعه فى فرن متوسط حوالى نصف ساعة..






الوصفة الثانية ..بطاطس محشوة بالخضار..

فى طاجن نضع شرائح بصل و طماطم و فلفل..
و نرش ملح+ فلفل..







بسلة و جزر مسلوق + جبن موتزاريلا






نحشى البطاطس كما هو موضح..










نضع القليل من الجبن على الوجه و قليل من الزعتر..
و حوالى ربع كوب شوربة..







نضعها فى فرن متوسط بعد تغطيتها بالفويل
حوالى نصف ساعة ثم ننزع الفويل و نتركها 10 دقائق
حتى تحمر..













تابعونى..جزاكن الله خيرا..

****