الموضوع
:
بطاطس وصفات متعددة
عرض مشاركة واحدة
كتبت : أم عمر و توتة
-
بطاطس متوسطة نقورها ثم نحمرها فى زيت غزير
و سنقوم بعمل طبقين مختلفين منها..
الاول..بطاطس محشوة باللحم..
فى طاجن نضع شرائح بصل و طماطم و فلفل..
و نرش ملح+ فلفل..
(القلب الناتج من تقوير البطاطس نحمرها و نضعه مع السابق..
لكن الاولاد اكلوها بالهنا و الشفا..
)
نحشى البطاطس باللحم المعصج المضاف اليه طماطم..
نضع قليل من الجبن الموتزاريلا على الوجة
(ممكن الاستغناء عنه)
ثم نضيف قليل جدا من الشوربة
و نغطى بالفويل و نضعه فى فرن متوسط حوالى نصف ساعة..
الوصفة الثانية ..بطاطس محشوة بالخضار..
فى طاجن نضع شرائح بصل و طماطم و فلفل..
و نرش ملح+ فلفل..
بسلة و جزر مسلوق + جبن موتزاريلا
نحشى البطاطس كما هو موضح..
نضع القليل من الجبن على الوجه و قليل من الزعتر..
و حوالى ربع كوب شوربة..
نضعها فى فرن متوسط بعد تغطيتها بالفويل
حوالى نصف ساعة ثم ننزع الفويل و نتركها 10 دقائق
حتى تحمر..
تابعونى..جزاكن الله خيرا..
****