الموضوع
:
بطاطس وصفات متعددة
عرض مشاركة واحدة
كتبت : أم عمر و توتة
-
صينية البطاطس التقليدية..
(نسميها صينية الخايبة
..لسهولتها..)
وضعت معها كوسة..
بطاطس مقشرة و مقطعة
بصلة شرائح + ملح + فلفل اسود
شرائح جزر و شرائح فلفل اخضر و حامى(حسب الرغبة)
نتبل جزء البطاطس و نضعه فى جانب
و نتبل جزء الكوسة و نضعه فى الجانب الاخر
و نضيف شرائح الجزر و الفلفل..
نضيف طماطم مبشورة(ممكن زيادة الكمية او اضافة صلصة حسب الرغبة)
لكنا نفضلها فاتحة اللون..
ثم نضيف قليل من الزيت النباتى على الوجة..
تسقى بقليل من الشوربة و تغطى ثم توضع فى الفرن حتى تنضج..
تابعونى..جزاكن الله خيرا..