الموضوع: مكرونة جارية
عرض مشاركة واحدة
كتبت : اية رفعت
-
مكرونة جارية

  • 26xp3tdoplt6.gifمكرونة جارية
  • مكرونة جارية
  • مكرونة جارية

  • النهاردة حبيبت اجيب ليكوا طريقة رووعة للمكرونة البديوىsmile18.gif اناشخصيا جربتها كتير وطلعت حلوة بس فضلت شوية على ماتعلمتها smile24.gifوتطلع مظبوطة دلوقتى بقيت شاطرة فيها كفاية رغى باةsmile37.gif ونخش فى الموضوع.على فكرة انا عايشة فى مطروح والاكلة عند العرب مميزة واتعلمتها من اصحابى هناك.00000245.gif

    onaibvxgf9v3sljw5cobالمقادير:
    smile06.gifsmile06.gifsmile06.gif
    1-لحم ضانى.
    2-بصلة متوسطة.
    3-فص توم.
    4-حتة صغيرة من لية الضانى كبديل للزيت او السمن.
    5-نصف كيلو طماطم.
    6-معلقة معجون طماطم.
    7- فلفل اخضر حار اوبارد.
    8-فلفل اسود وملح وكركم.
    9- كيلو مكرونة صغيرة.
    smile06.gifsmile06.gifsmile06.gif



    الطريقة:1-نضع اللية على النار ونحمر فيها البصل والتوم .
    2-نضع اللحمة الضانىونقلب مع الخلطة الى ان يذهب اللون الاحمر.
    3-نقطع الطماطم قطع صغيرةونضيفها على الخليط ومعجون الطماطمونقلب ويترك على نار هاديةواضافةقليل من الملح.
    4-اضافة قرن الفلفل الاخضر وفلفل اسود وكركم .
    5-بعد ان يقرب اللحمة تستوىنضع الماء بمايسمح لوضع كيلو مكرونة.
    00003251.gif

    ملحوظة هامة:لانضع المكرونة الا بعد الغليان ب10 دقايق smile59.gifولايوضع بعد المكرونة ماء عشان ماتمسكش فى بعضها.
    6-وعلى نار هادية ونسيبها على النار حتى تتشرب المرقة.0000210.gif
    ويقدم معها الشاى الاخضر لاذابة الدهون فى الوجبة الدسمة دى.0000210.gif0000210.gif
    مكرونة جارية
    مكرونة جارية

    مكرونة جارية

    وبالهنا والشفا
    jnvkbtpqno71s8j6roo.